Proszę o pomoc w diagnozie
Witam proszę o pomoc w zdiagnozowaniu wysypki na nodze, lekarz rozkłada ręce,...
Forum: Choroby skóry
Witam. To pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Od jakiegoś czasu pojawiają mi się na przedramionach krostki, są małe, nie bolą ani nie swędzą, ale mają w sobie jakby bombelek płynu, który bywa białawy lub czysty jak woda. Nie występują nigdzie poza rękami, ale są nieestetyczne gdyż po wyciśnięciu robią się czerwone. Jakieś pomysły? Czyżby potówki ( sporo się pocę jednak nie występują nigdzie indziej), jakieś pomysły? Nic mi nie wiadomo bym był na cokolwiek uczulony. Co jakiś czas mam też pod naskórkiem jakby kropelki płynu wielkości ziarnka piasku, ale nie powodują zaczerwienienia.
drive.google.com/file/d/1Br0jkoKPTsnfbZHWQQ-Ps57AggsaUTsK/view?usp=drivesdk Link do zdjęcia poglądowego
Witam proszę o pomoc w zdiagnozowaniu wysypki na nodze, lekarz rozkłada ręce,...
Moje dziecko 6 latetnie po opalaniu, jak już schodzi opalenizna, ma białe plamy/plamki...
Witam, od ponad miesiąca na nogach córki pojawiły się brzydkie zmiany,...
Dzień dobry,Potrzebuje pomocy w celu rozpoznania zmian skórnych jakie pojawiły...