Witam serdecznie,czy ktoś z Państwa jest w stanie mi powiedzieć co to za zmiana...
Forum: Zabiegi dermatologiczne
Temat: Źle wykonany zabieg laserem pixel co2? (1)
- http://www.forumdermatologiczne.pl/forum/zle-wykonany-zabieg-laserem-pixel-co2/watek/927073/1.html#p927073http://www.forumdermatologiczne.pl/forum/zle-wykonany-zabieg-laserem-pixel-co2/watek/927073/1.html Źle wykonany zabieg laserem pixel co2? Gość
Dzień dobry,
przychodzę do państwa z pytaniem, które męczy mnie od pewnego czasu.
Zacznę od początku- 3 lata temu przeszłam kurację ***, po ponad roku od zakończenia kuracji postanowiłam wziąć się w końcu za pozostałe blizny- w większości płytkie, kilka delikatnie głębszych- więc zachęcona promocją w jednej z warszawskich klinik zdecydowałam sie na laser pixel co2, którym "potraktowałam" w maju tego roku, całą powierzchnię twarzy na najsilniejszym trybie. Bolało jak diabli, po przyjściu do domu ratowałam się alantanem, przez tydzień praktycznie nie wychodziłam i... No właśnie, tutaj zaczynają się schody. Co prawda niektóre blizny troszkę mi się spłyciły i wszystko byłoby w porządku... Niestety po 6 miesiącach od zabiegu DALEJ nie zniknęły mi dziurki po śladach "ukłucia" laseru. Do tego rozszerzyły mi się pory, a nigdy nie borykałam się z takim problemem.
Nie mogę dodzwonić się do miejsca w którym przeprowadzano mi zabieg, więc nie wiem czy to normalne i jeśli nie, to jak to naprawić
Z góry dziękuję za odpowiedzi - Gość
- Prośba o zidentyfikowanie zmiany skórnej, polecenie dobrego dermatologa w PoznaniuForum: Zabiegi dermatologiczne
- Gojenie przez ziarninowanie - wspomaganie
Witam serdecznie,Ok 2 miesiące temu byłem na zabiegu usunięcia laserowego...
Forum: Zabiegi dermatologiczne - Jak dbacie o dłonie?
Podzielicie się Waszymi sprawdzonymi metodami na zadbane dłonie?
Forum: Zabiegi kosmetyczne - Izotretynoina przez miesiąc, a zabieg laserem
Witam, przepisano mi na miesiąc Axotret. Lekarz powiedział, że po tej...
Forum: Zabiegi dermatologiczne
- Tematy:
- zabieg dermatologiczny
- kosmetyka