hej wszystkim !! smile mam nadzieje ze pomoge wam z uporaniem sie z tradzikiem roznego rodzaju smile poniewaz sama mialam z tym problem :/ ale teraz juz on sie zmniejsza do zera smile
moja siostra miala bardzo duze problemy z tym tradzikiem i kolezanka z pracy jej polecila kosmetyki ktore są naprawde dobre pomagają zwalczyc jak tam pisze 90 % trądziku no i zadzialalo, siostra ma wyczyszczoną skore jak sie robią krostki to raz na jakis czas i to malutkie smile
ja w tej chwili uzywam tych Kosmetykow jakies ok 12 dni i juz widze bardzo duzą poprawe juz dawno takiej czystej skory nie mialam smile wogole sie nie tłuszczy zero swiecenia... zestaw sklada sie zelu do mycia twarzy, zelu złuszczającego , kremu nawilazjącego i korektora o silnym dzialaniu.. taka rada mala jesli by ktos sie na to zdecydowal wink najlepiej po umyciu zelem twrzy odczekac az skora wyschnie tak samo po tym zelu zluszczjącym i kremie chwilke odczekac smile ta kuracja trwa 30 dni ale nie wiem wlasnie czy mam nadal uzywac to po 30 dniach hm zobaczymy jk to bedzie ze skorą smile ale napewno to kupie drugi raz smile skora sie nie przyzwyczaja jak do innych kosmetykow.. no fakt kosztuje to duzo ale ja kupilam to na allegro za 80 zł i mi sie opłacilo smile o to link do tych kosmetykow http://www.murad.pl/produkt,146,blemish_complex_30_day_kit__30_dniowa_kuracja_przeciwtradzikowa.html
jak macie jakies pytania to piszcie na maila iwona171@interia.eu
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź