Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (0.0)
      Dermatologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (61) Artykuły (16) Porady (14) Społeczność (88) Szukaj  

Forum - Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Trądzik młodzieńczy [45]

• Dodano: 01-05-2010, 13:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      zmieniłaś lekarza? pomogło? jak samopoczucie?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 01-05-2010, 22:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      Na razie nie zmieniłam, bo jestem chora i nie moge sie ruszać z domu, ale mam zamiar teraz porządnie sie zabrać do pracy ..
      Moje samopoczucie jest dobre i wiem że jak sie zmobilizuje to dam sobie z tym rade cheesygrin
      • Dodano: 04-05-2010, 11:28
      •  
      •  
      •  
      •  
      pomogło ci niedotykanie twarzy? nie wyciskanie itp ?
      • Dodano: 04-05-2010, 16:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      zdecydowanie tak smile
      z początku jeszcze dotykałam twarzy z przyzwyczajenia, ale teraz już nie i pomaga smile
      • Dodano: 04-05-2010, 21:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam!
      Krotkomowiac szukam skutecznego leku na tradzik i chyba nie ja jeden. latem moja twarz jest cacy, troche niewidocznych krostek i czasem jakis maly pryszczyk ktory znika na drugi dzien. Niestety tak jest tylko latem. Moj problem polega na tym, ze w zime na mojej brodzie jest masaja, wielkie czerwone grudy, wprawdzie nie jest tego strasznie duzo ale zanim wylecze przebarwienia i pozostalosci po pierwszej fali przyszczy, nadchodzi kolejna. Zauwazylem ze solarium duzo mi pomoglo ale podczas regularnego stosowania a ilez mozna chodzic na solarium, juz jestem niezle opalony a zawsze bylem blady jak mąka smile Tak wiec szukam magicznego urzadzenia ktore potrafi zastapic slonce smile Lato tuz tuz ale musze cos wymyslic zanim sie skonczy eek Z góry dzieki.
      PS. Piszecie zeby nie wyciskac pryszczy, to co mam zrobic z pryszczem wielkosci paznokcia ? :O przeciez jak go nie wycisne to mnie przez miesiąc bedzie nękał confused
      edytowano: 04-05-2010, 21:49
      • Dodano: 04-05-2010, 22:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      doskonale cię rozumiem to są tak zwane cysty ropne grudy pod skórą kiedyś dermatolog zalecił mi na to ciepłe okłady z sody zmieszanej z wodą. soda wyciąga wszystko na zewnątrz później kazała mi to wycisnąć ale ja jestem przeciwnikiem wyciskania sam to robiłem i nic dobrego z tego nie wyszło można tylko pogorszyć sprawę. takie rzeczy może też chirurg usunąć. wyciskając rozsiewasz to. byłeś u dermatologa?
      • Dodano: 04-05-2010, 23:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      • Dodano: 05-05-2010, 08:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      likwiduje to co jest i na taki zabieg wycięcia czy zapunktowania daje skierowanie dermatolog. leki trzeba brać długo żeby pomogły na początku zawsze jest pogorszenie może wtedy właśnie niepotrzebnie zrezygnowałeś
      • Dodano: 05-05-2010, 08:04
      •  
      •  
      •  
      •  
      idę dziś na konsultację do kosmetyczki! trzymajcie kciuki. ciekawe co powie
      • Dodano: 05-05-2010, 20:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      zdaj relacje :d jak było

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: