Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (23) Porady (27) Społeczność (548) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Witam :) [2]

• Dodano: 09-02-2012, 20:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam pewien problem, na moich dłoniach (a w zasadzie to na zewnętrznej części kciuków) skóra zrobiła się czerwona i popękała. Podejrzewam, że jest to spowodowane lekkomyślnością i nienoszeniem rękawiczek. Boli, a w zasadzie piecze okropnie. Posmarowałam dziś to kremem z Neutrogeny i popiekło trochę i przestało i nie wiem, czy zadziała po kilku razach. Ale mam pytanie, czy takie przemrożenie zostanie mi już do końca życia, czy raz wyleczone (jeśli się tylko uda) nie powróci?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 10-02-2012, 19:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam smile wszystko możliwe że przemroziłaś dłonie tak jak mówisz chyba że masz uczulenie na jakiś środek mydło,krem.. Krem z neutrogeny jest bardzo dobry ja również miałam taką sytuację że skóra pomiędzy palcami mi się zaczerwieniła i złuszczyła ale zastosowałam ten krem kilka razy i przeszło i jest już ok. Musisz natłuszczać skórę dłoni teraz o wiele bardziej a myślę że dojdzie do siebie napewno i żadnego śladu po tym nie będzie.Pozdrawiam.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: