użytkowników online: 4929

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (23) Porady (27) Społeczność (548) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

zapalenie mieszka włosowego [1]

• Dodano: 07-02-2012, 00:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam. mam problem a mianowicie do rzeczy..
      mam 21lat nigdy nie mialam tradziku ale jak wiadomo jakieś wagry owsze ( make up itd wiec postanowiłam wybrac sie pierwszy raz do kosmetyczki.

zaproponowala mi peeling kawitacyjny na co sie zgodzilam niby bez inwazyjny niby bez bolesny wszystko fajnie 120 zl.
      po powrocie do domu wieczorem twarz jakas czerwonawa sie zrobiła ale myslalam ze to normalne ze przejdzie.. a tu nic. 3 dni tak czekalam .. na twarzy jakies bąble bo to krostki nie byly bo nic w nich nie było cala twarz dosłownie mysle uczulenie.'wybrałam sie do dermatologa i stwierdzil ze mam zapalenie mieszka wlosowego. kosmetyczka czegos nie zdezynfekowala i wtarła mi jakies bakterie!!.. jedna masc niby dobra nie pomogla a wiecej bym powiedziala ze wypalila mi dziurki na skorze druga tez nie pomogła trwa to juz ponad pol roku . wyskakuja mi takie male twarde krostki a jak wysisne to wychodzi troszke białego i to sie goi tydzien potem twarz 3 dni powiedzmy ładna i na nowo. prosze o pomoc bo juz nie wim co mam z tym robic. przysuszam nawilzam znowu przysuszam rozne maseczki toniki i nic dermatolog nie momaga. co robic
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: