użytkowników online: 4767

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (23) Porady (27) Społeczność (548) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Skóra między piersiami [3]

• Dodano: 29-01-2012, 12:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam. Od pewnego czasu zauważyłam u siebie dziwny fragment skóry między piersiami. Ci jakiś czas się łuszczy i swędzi. Oprócz tego praktycznie nieustannie jest to miejsce zaczerwienione. Byłam już z tym u dermatologa, który przepisał mi maść (Travocord jeśli dobrze pamiętam nazwę), ale ta nie pomogła. Przed kolejną wizytą zostało mi jeszcze trochę czasu i chciałabym uzyskać poradę osób trzecich. Może jest na sali jakiś lekarz? smile Oto zdjęcie owego miejsca: http://imageshack.us/photo/my-images/204/dscn7245x.jpg/
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-02-2012, 14:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ależ dziękuję, nie trzeba było się tak starać... evil
      • Dodano: 16-05-2012, 22:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam podobnie i też nie wiem co to. U mnie w okresie między swędzeniami jest tam zwykła skóra, nagle /nie odkryłam kiedy/ zaczyna lekko swędzieć, potem coraz bardziej, różowieje, pojawiają się jakby małe bąble, potem przesstaje i zostaje taka łuszcząca się skóra. Trwa to kilka do kilkunastu dni. Wydaje mi się, że ma coś z tym wspólnego jeden biustonosz. Może to uczulenie na fiszbiny?

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?