użytkowników online: 4257

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.5)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (173) Artykuły (32) Porady (27) Społeczność (834) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Strasznie sucha skura !!! [9]

• Dodano: 28-12-2011, 14:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam. Mam strasznie suchą skórę. To jest okropne !!! Gdzieś przeczytałam że na suchą skórę dobry jest restoraderm. Czy to prawda ? Czy ktoś już go stosował ? Co o nim wiecie ? Proszę o pomoc i z góry dziękuje smile
      • Dodano: 22-01-2012, 12:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj. Zgadzam się na suchą skórę wspaniały jest restoraderm, naprawdę działa. Jednak jest zalecany przeważnie u dzieci. Ale tobie na pewno nie zaszkodzi, i kto wie może nawet pomoże. Użyj go. Pozdrawiam
      • Dodano: 27-02-2012, 18:19
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hejka, jak najbardziej zgadzam się z moim przedmówcą... Restoraderm jest świetną maścią przeciw suchej skórze. Polecam Kaśka
      • Dodano: 27-02-2012, 19:23
      •  
      •  
      •  

Czy wiesz, że świąd skóry może doprowadzić do powstania wtórnych zmian na skórze:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,191,from-user

• Dodano: 27-02-2012, 20:27
      •  
      •  
      •  
      •  
      Restoraderm przeznaczony jest głównie na suchą skórę dzieci i niemowląt ale dorośli też mogą go spokojnie używać, ja mam 25 lat, stosuję i jestem bardzo zadowolona z efektów
      • Dodano: 29-03-2012, 20:07
      •  
      •  
      •  
      •  
      moja córeczka cierpi na azs ale odkąd stosujemy restoraderm jej skóra nie jest już taka sucha i dziecko się nie drapie - polecamy Kasia i Piotr
      • Dodano: 25-04-2012, 22:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      balsam restoraderm jest naprawdę nieoceniony jeśli ktoś ma problemy z suchą skórą, stosuję go od kilku dni co prawda ale już po pierwszym użyciu czuć że skóra jest nawilżona
      • Dodano: 25-06-2012, 11:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Może po prostu spróbuj oliwek dla dzieci. Najlepsze są z firmy Bambino lub Johnson. Natłuszczanie skóry kilka razy dziennie naprawdę przynosi efekty. Spróbuj tego, jeżeli nie poskutkuje udaj się do dermatologa.
      • Dodano: 01-07-2012, 00:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      dokladnie zgadzam sie z wypowiedzzia wyzej, ja stosowalam kiedys oliwki bambino, swietnie nawilzaaja, ale jesli chodzi o efekty totrzeba je stosowac jakis czas smile
      polecam

Iwka
      Image

• Dodano: 11-07-2012, 21:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      Słyszałam o wspominanym leku, że jest dobry na suchą skórę, aczkolwiek nigdy nie stosowałam. Ja swoją suchą skórę nawilżam oliwkami dla dzieci, najlepiej bambino lub Johnson.

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?

Konkurs na forum
      Konkurs tematyczny