użytkowników online: 277

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Epiduo, dobry lek na trądzik ? [25]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 14-05-2012, 17:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      zdecydowanie dobry na zaskorniki. miałam suchą, peeełną zaskórników skórę. tych suchych, białych. jeden na drugim, a z nich robiły się oczywiście ropne krostki.

dermatolog przypisała epiduo. i dobrze smile

owszem, zgdonie z trescia ulotki na poczatku bardzo podraznial. oj okropnie, straszne pieczenie i podraznienie. skora czerwona, ale do wytrzymania. kolejna rzercz, przed ktora ostrzegala dermatolog, to ze skora bedzie sie luszczyc. I luszczyla sie jak cholera, nawet tluste kremy srednio sobie radzily. ALE!
      ale co jakis czas robilam 1 dniowa przerwe, a po 2 tyg objawy zmalaly prektycznie do minimum.
      Nie luszcze sie, podraznienia prawie nie ma, a co najwazniejsze liczba zaskornikow znacznie zmalala. Ostaly sie chyba najsilniejsze (lek stosuje juz miesiac). Ogolnie juz po tygodniu widac bylo, ze skora sie jakby uspokoila, wyciszyla, nic nowego sie nie pojawia.

Takze, sadze ze nie ma co sie zrazac na poczatku podraznieniem. Wiadomo, ze to silny lek, wiec moze miec jakies dzialania nieporzadane.

Polecam smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-07-2011, 12:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam, od 3 miesięcy męczy mnie trądzik, poszedłam do dermatologa, a on zalecił mi stosowanie Epiduo.
      Czy to jest dobry lek na trądzik?
      • Dodano: 22-07-2011, 00:17
      •  
      •  
      •  

Świąd skóry to poważna choroba. Dowiedz się wszyszystkiego na ten temat:

Podaję link: http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,518,swierzb,from-user

• Dodano: 22-07-2011, 11:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam, moja ciocia miała problem z trądzikiem. Lekarz zalecił jej EPIDUO stosowała go przez trzy tygodnie wg zalecień lekarza i po trodziku nie ma śladu.

Polecam EPIDUO !!!
      • Dodano: 22-07-2011, 17:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-07-22 11:59:11 Witam, moja ciocia miała problem z trądzikiem. Lekarz zalecił jej EPIDUO stosowała go przez trzy tygodnie wg zalecień lekarza i jest już znaczna poprawa.

Polecam EPIDUO !!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      • Dodano: 22-07-2011, 21:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      Uważam że Epiduo to jest bardzo dobry lek na trądzik

edytowano: 22-07-2011, 21:22
      • Dodano: 21-08-2011, 14:19
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-07-21 12:35:51 Witam, od 3 miesięcy męczy mnie trądzik, poszedłam do dermatologa, a on zalecił mi stosowanie Epiduo.
      Czy to jest dobry lek na trądzik?

Tak, to całkiem dobry lek na trądzik. Aczkolwiek pamiętaj, że każdy człowiek jest inny i co innego może działać na jego trądzik wink
      • Dodano: 25-08-2011, 17:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Epiduo to na pewno najskuteczniejsza opcja, żeby się tego pozbyć ja, moja siostra i dwóch znajomych to wystarczy, żeby tak powiedzieć- używałem ponad 3 miesiące jest skuteczny. Jeżeli komuś nie pomaga to może zaniedbuję np dietę.Bo sam lek to nie wszystko trzeba pamiętać, że orgazm potrzebuję też "pomocy" tj. właśnie odpowiednia dieta i odpowiednie dbanie o jego kondycje.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Stosuję Epiduo już grubo ponad 3 miesiące i jestem bardzo zadowolony polecam wszystkim nawet tym z silnym trądzikiem.
      • Dodano: 29-11-2011, 17:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      Epiduo to dobra emulsja, co prawda czas jaki potrzebuje na usunięcie trądziku to minimum 3 miesiące ale to choroba przewlekła i biorąc pod uwagę, że męczyłem się z trądzikiem chyba ponad 2 lata to trzy miesiące jest jak nic.
      • Dodano: 20-01-2012, 16:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj. Jeśli męczy cię problem trądziku, stosuj epiduo. Jest wspaniały. Tobie na pewno bardzo szybko pomoże, zważając na to że masz go od krótkiego czasu. Gorąco polecam, życzę powodzenia w leczeniu trądziku. Skutecznie zapobiega trądzikowi, więc na pewno tobie także pomoże. Pozdrawiam
      • Dodano: 26-01-2012, 18:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      Epiduo to dobry lek, u mnie pierwsze rezultaty stosowania pojawiły się dosyć późno bo po około 4 miesiącach ale normalnie powinien usunąć trądzik szybciej. Polecam.

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?