użytkowników online: 277

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

leczenie neuralgi poółpaścowej [3]

• Dodano: 22-06-2011, 11:23
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam, przesyłam bardziej szczegółową wiadomość o możliwości leczenia neuralgii popółpaścowej w czterech miastach: Gdynia, Katowice, Warszawa, Wrocław. wystarczy wypełnić kwestionariusz na linku a osoby odpowiedzialne za badanie skontaktują się z Tobą :http://badania.pbsdga.pl/9910f0ac688420ab5fe82958f1158c6b.pg
      i pozwolić tymczasowo uruchomić go aby odpalił sie kwestionariusz zgłoszeniowy. Moja mama skorzystała i jest zadowolona. może komuś tez to pomoże.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 27-12-2011, 18:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      w kwietniu 2011 miałam bardzo rozległy półpasieć od szyi i bark do teraz mam bardz silne bóle nie wiem już do kogo mam się zwrócić bardzo pieką mnie nogi to jest ból potworny może ktoś mnie doradzi jakiś lek lub do kogo mam się zwrócić żyć się nie chce
      • Dodano: 05-02-2012, 17:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-06-22 11:23:31 witam, przesyłam bardziej szczegółową wiadomość o możliwości leczenia neuralgii popółpaścowej w czterech miastach: Gdynia, Katowice, Warszawa, Wrocław. wystarczy wypełnić kwestionariusz na linku a osoby odpowiedzialne za badanie skontaktują się z Tobą :http://badania.pbsdga.pl/9910f0ac688420ab5fe82958f1158c6b.pg
      i pozwolić tymczasowo uruchomić go aby odpalił sie kwestionariusz zgłoszeniowy. Moja mama skorzystała i jest zadowolona. może komuś tez to pomoże.

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?