użytkowników online: 277

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

zolte plamy na twarzy w okolicach nosa i brody [3]

• Dodano: 25-04-2008, 17:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam, chcialam uzyskac jakakolwiek porade i pomoc w sprawie mojej klopotliwej "przypadlosci". od jakiegos czasu dosc silnie w dolnej czesci twarzy pojawily mi sie zolte przebarwienia. koloryt skory w tym miejscu jest calkowicie inny..przebarwienia te sa dosc widoczne, przez co moje ogolne samopoczucie nie jest najlepsze...

niestety zauwazylam ze ogolnie moja skora jest bardziej zolta niz np u moich kolezanek...

nie wiem czy ma to zwiazek ze zla przyswajalnoscia karotenu? a moze winic trzeba watrobe..

prosze o pomoc.

wyglada to mniej wiecej tak:

www.miastonottingham.republika.pl/wizaz.jpg
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 6 głosów
      Oddano 6 głosów
      • Dodano: 01-02-2011, 22:54
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2008-04-25 17:08:00 witam, chcialam uzyskac jakakolwiek porade i pomoc w sprawie mojej klopotliwej "przypadlosci". od jakiegos czasu dosc silnie w dolnej czesci twarzy pojawily mi sie zolte przebarwienia. koloryt skory w tym miejscu jest calkowicie inny..przebarwienia te sa dosc widoczne, przez co moje ogolne samopoczucie nie jest najlepsze...

niestety zauwazylam ze ogolnie moja skora jest bardziej zolta niz np u moich kolezanek...

nie wiem czy ma to zwiazek ze zla przyswajalnoscia karotenu? a moze winic trzeba watrobe..

prosze o pomoc.

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 13 głosów
      Oddano 13 głosów
      • Dodano: 04-06-2011, 15:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-02-01 22:54:46
      Gość 2008-04-25 17:08:00 witam, chcialam uzyskac jakakolwiek porade i pomoc w sprawie mojej klopotliwej "przypadlosci". od jakiegos czasu dosc silnie w dolnej czesci twarzy pojawily mi sie zolte przebarwienia. koloryt skory w tym miejscu jest calkowicie inny..przebarwienia te sa dosc widoczne, przez co moje ogolne samopoczucie nie jest najlepsze...

prosze o pomoc.

Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 9 głosów
      Oddano 9 głosów

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?