użytkowników online: 277

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Problematyczna wysypka pod koniec ciąży. [3]

• Dodano: 27-01-2011, 00:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam!

Moja narzeczona ma strasznie swedzacy problem. Otoz pod koniec ciazy dostala wysypki w okolicach ramion, ud i brzucha. Byl to ok 39 tydzień ciązy czyli pred samym rozwiązaniem. Pozniej po 'cesarce' sprawa sie zaostrzyla zostala skierowana do dermatologa ktory niestety niespecjalnie pomogl przepisując pudroderm. Po kolejnym kontakcie nic poza 'to alergia' nie slyszymy.Mija juz prawie tydzien od porodu plamy sie powiekszaja a ona sie coraz mocniej drapie. Co robic? Co to moze byc.

Dodaje zdjecia ze szpitala ramie i udo.
      Plik
      Plik
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 31-01-2012, 18:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dzien dobry, widze ze post pozostal bez odpowiedzi. Mam taka sama wysypke, czy w koncu cos u zony zdiagnozowano? Dziekuje
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 02-02-2012, 22:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jestem juz po wizycie u dermatologa, z taka sama wysypka jak na zdjeciu. Otoz lekarz zdiagnozowala spowodowana stresem eczeme. Dostalam na to masc i rade, by pozbyc sie tego co mnie tak stresuje. W kazdym badz razie okazuje sie ze stres tez moze byc powodem zmian skornych, i to zdarza sie coraz czesciej.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?