Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Wypukłe sutki..... [8]

• Dodano: 10-03-2008, 21:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam...

Zwracam sie do Was z dosc krepujaca,choc niezwykle dla mnie wazna kwestia...Mianowicie jestem 22 letnim mezczyzna z lekka nadwaga..moim strasznym problemem jednak sa sutki,wypukle jak u kobiety ... czy jest jakikolwiek sposob,aby sie ich pozbyc?!dajcie znac..pragne jeszcze zaznaczyc,ze pod wplywem np. zimna skurczaja sie i wygladaja normalnie...co zrobic,zeby tak wygladaly na co dzien?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 14-03-2008, 17:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie gniewaj sie ale rower, basen czy siłownia rozwiąże problem. jeśli stracisz wagę problem zniknie. porostu trochę tłuszczyku sie tam odłożyło to nie jest żadna choroba. wiele tęgich facetów tak ma
      • Dodano: 31-12-2009, 15:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Siema ja tez tak mam jak gosc tylko mam 17 lat na siłke juz od roku chodze na box skacze na skakance i zadnych popraw
      • Dodano: 31-12-2009, 15:37
      •  
      •  
      •  
      •  
      Siema ja tez tak mam jak gosc tylko mam 17 lat na siłke juz od roku chodze na box skacze na skakance i zadnych popraw
      • Dodano: 01-01-2010, 16:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      hmm, jestem dziewczyna, ale moj kumpel mial podobny problem. zglosil sie do jakiegos lekarza, nie mm pojecia do jakiego, i on mu powiedzial ze problem ten jest powodowany poprzez czeste jedzenie kurczakow nafaszerowanych hormonami wzrostu. mam nadzieje ze pomoze ci to w rozwiazaniu tego problemu ; ]
      • Dodano: 28-01-2010, 09:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      mam podobny problem mam wypukle suty i mam 15 lat mam je wypukle gdzies juz od 5 lat sutki mnie nie swedza ani nie bola i nie czuje zeby sie cos pod nimi znajdowalo

prosze o pomoce osoby ktore naprawde mi pomoga a nie beda pisac komentarze zebym poszedl do lekarza itp. jest to dla mnie bardzo wstydliwa sprawa cry
      • Dodano: 28-01-2010, 09:41
      •  
      •  
      •  

Świąd skóry to poważna choroba. Dowiedz się wszyszystkiego na ten temat:

Podaję link: http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,518,swierzb,from-user

• Dodano: 28-01-2010, 09:43
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2010-01-28 09:38:30 mam podobny problem mam wypukle suty i mam 15 lat mam je wypukle gdzies juz od 5 lat sutki mnie nie swedza ani nie bola i nie czuje zeby sie cos pod nimi znajdowalo

prosze o pomoce osoby ktore naprawde mi pomoga a nie beda pisac komentarze zebym poszedl do lekarza itp. jest to dla mnie bardzo wstydliwa sprawa cry [a i dodam jeszcez ze podwplywem zimna lub gdy dotkne sutkow to wracaja do dobrego wygladu ale trwa to tylko chwile]
      • Dodano: 15-02-2010, 14:48
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam ten sam problem mam wypukłe sutki pod wpływem zimna lub jak je potrzesz mocniej są normalne ale tylko w tedy .Da sie to operacyjnie zrobić no i jak kolega mam 15 lat od roku cwicze na siłowni i uprawiam kicboxing wienc na ruch nie nażekam i dużo kurczaków też je jem smile prosze o porade do jakiego lekarza mam sie z tym wybrac i czy da sie to jakoś z operować ..

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?