Po pierwsze proszę o podanie jakiegoś nicku

może być i imię. teraz poszłaś do szkoły średniej? napisz coś o swojej pokrzywce? ja Jestem Krzysiek( nick bolero

pierwsze słowo jakie przyszło mi do głowy

) leki typu telfast czy zyrteki czy claritine czi te inne wynalazki to ci lekarze powinni sobie w d@@@ wsadzć. ane sa dobre ale dorażnie. raz na tydzień raz na 2. jak czujesz że Cie więcej sypie. masz gorszy dzień. ale nie codziennie. nie rob tego. ja po 6 miesiacach przyzwyczaiłem sie do tego . i te leki powodowały że jest gorzej. niż bez leków. te leki nie sa w stanie zatrzymać wysiewu bąbli. zatrzymują tylko świad i to nie do końca. 20 tabletek chyba claritine nie zrobiło na mojej pokrzywce najmniejszego wrażenia. na żołądku zresztą taż nie. na pokrzywke pomaga wapno musujące. ale nie można go brać długo bo wapń sie osadza w żyalch . po zatym zauważylas ze nie sypie tak samo we wszystkie dni? np że sa dni gdy wcale nie sypie? lekarze powiedzieli Ci żę musisz sie z tym pogodzić. a ja uważam walczyć tym mocniej im sie z tym pogodzilaś. ja choruje od 3 i pol roku. przeszedłem załamanie, picie bla bala bala bla bla. nie oszukujmy sie ta chorobę sie leczy dlugo. ale da sie wyleczyć. . pojawilo sie światełko w tunelu. mianowicie Tomkowe specjały.

jest to lek który działa jak steryd ale nie ma skutków ubocznych. będzie wiadomo w sobotę co i jak. PAmietaj żę osoby chore muszą wiedzieć jak najwięcej o swojej chorobie. nie licz na lekarzy. bo to pazerne ch@@ oni licza na kase. każdy pacjent to dla nich kasa.

nie trać nadziei i często odwiedzaj ten temat. Pozdrawiam. Krzysiek. napisz cos o swojej pokrzywce i swoich spostrzeżeniach. Pozdrawiam. Krzysiek. .
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź