użytkowników online: 193

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Jak leczyc czerwony nos?? [4]

• Dodano: 01-02-2007, 17:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      Od pewnego czasu mam bardzo czerwony nos to jest raczej z zimna ale jak jestem w cieplym pomieszczeniu tez jest czerwony jak to leczyc czy solarium cos w tym pomoze?? stosowalam jeden krem albo po tym bylo jeszcze gorzej... moze jakies sa domowe sposoby z gory dziekuje ;D
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 5 głosów
      Oddano 5 głosów
      • Dodano: 13-02-2007, 00:40
      •  
      •  
      •  
      •  
      odradzam ci jakieś domowe sposoby a nawet rady kosmetyczek czy innych bardzo inteligętnych dermatolog ów bo jeszcze bardziej spier.... ci twarz idź do dobrego ale naprawde dobrego dermatologa mam ten sam problem tyle że teraz jest dużo dużo gożej od tego co było na początku uwierz mi walcze już z tym od kilku lad i jestem bardzo dobrze zorientowany w temacie to że masz czerwony nos na zimnie i później napewno jak wchodzisz do cepłego pomieszczenia oznacza że masz kruche naczynka krwionośn ektóre pękają i znajdują się tuż pod skórą kosmetyczka jestem pewien że s*** ci tważ jeszcze bardziej tak jak mi jedyny sposób to zamykanie laserowe a najlepiej metoda IPL tylko też zrób pierwszy zabieg delikatnie na próbe bo mi jak zamkneli naczynka to mam teraz czerwoną kichawę jeszcze bardziej i robiła to niby bardzo doświadczona pani dr więc naprawdę bądź bardzo ostrożny bo będziesz sie męczył z tym do końca życia a to jak sie s*** to jest trudniej przywrócić do normalności niż przeszczepić wątrobe cało litanie ci napiisałem ale to dowód na to że mówię prawde i lepiej posłuchać osoby która ma taki problem niż dermatologa z piękna bużką czy kosmetyczki.

Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 14-07-2009, 12:36
      •  
      •  
      •  

Masz problem ze suchą skórą? Zobacz tą poradę, napewno rozwieje wiele wątpliwości:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,339,suchosc-skory,from-user

• Dodano: 13-12-2011, 22:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      a może ktoś wie o może trochę kosztowniejszych zabiegach, ale skutecznych ??
      • Dodano: 04-02-2012, 10:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      rok siedzieć w stalej cieplej temperaturze, zadna praca na zimnym co najwyzej krotkie spacery ze smiecmi raz na tydzien i organizm sam to wyreguluje. TRUST ME wink

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?