Forum Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

[pomoc] Zobacz wszystkie fora
  O grupie   Forum   Wiadomości   Artykuły   Porady   Ludzie  

OTWARTA / dla pacjentów
Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
  • Założyciel: Kontakt MEDFORUM
  •  
  • Data powstania: 16-06-2010
  •  
  • Ostatni post: 10-09-2010, 09:41
  • Ilość członków 204
  •  
  • Tematów na forum: 3957
  •  
  • Artykuły: 19
  •  
  •  
  • Porady: 27
Oceń grupę: 
1 2 3 4 5
 (3.7)
Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Dlaczego warto dołączyć do tej Grupy

• poznasz ludzi o podobnych problemach zdrowotnych
  • podyskutujesz na konkretny temat, który Ciebie interesuje
  • będziesz na bieżąco informowany/a o nowych wątkach i wypowiedziach

świerzb [649]
Oceń wątek: 
1 2 3 4 5
 (0.0)

• Ostatni post w tym wątku
  •  
  • Data dodania: 08-09-2010, 21:27
  •  
  •  
  •  
  •  
Gość 2010-04-22 14:41:42 HEJ !

IVERMECTIN - tabletki 6mg.

Posiadam na sprzedaż 7 blistrów Ivermectinu każdy ma po 6 mg co odpowiada na 30 kg. masy ciała .
Sam miałem kiedyś problem z tą chorobą i wiem z czym to się je , wydałem masę pieniędzy na bezskuteczne leczenie rożnymi preparatami przez prawie rok czasu , a wystarczyły 3 tabletki ( na 90kg.masy ciała) Ivermectinu i świerzb zniknął .Po około 1-2 tyg zniknęły wszelkie jego oznaki.
Ivermectin sprowadziłem specjalnie z USA ( co łatwe nie było) .

W opakowaniu było 10 szt. zostało mi 7 w związku z czym odsprzedam...

cena za sztukę 30 zł ...
ktoś chętny ??
info pod nr. gg 10689229
  • Data dodania: 31-01-2007, 21:37
  •  
  •  
  •  
  •  

proszę o porade w następującej sprawie w styczniu roku 2006 zakończyłam leczenie dzieci ze świerzbu teraz od dwóch tygodni mają znowu to samo z tym że starszy mniej a młodszy więcej ale nie maja charakterystycznych krostek ani pęcherzyków po prostu czasami sie drapią po brzuchu i po kolanach nic na dłoniach i i stopach młodszy ma dosyć duzo takich małych ranek gdyż jego paznkocie rosną w tempie okropnym i zastanawiam sie czy to na pewno świerzb a nie coś innego podobno to sie nasila w lecie a nie zimie a u moich dzieci odwrotnie frown
[addsig]

sylviaczek
  • Data dodania: 23-02-2007, 02:57
  •  
  •  
  •  
  •  

czesc i jak dajesz sobie z tym rade? ja tez se tego nawabiłam od kolezanki

mam toodniedawna nie wiem jakleczyc a jak synowwyleczylas boje sie ze moj syn sie zarazi...pozatym dostalam jaks kuracje od lekarza 3dniowa smarowalam za 2tyg do kontroli ale nadal wszystko jest

wiec napisz co nieco jak wyleczylas synów...

do tego na buzi pojawily mi sie czerwone plamy twarz czerwona na policzkach ne mam krostek tylko czerwone eh

• Data dodania: 07-03-2007, 17:16
  •  
  •  
  •  
  •  

czv ktos wogole wyleczyl sie jesli tak to podajcie sposob prosze

• Data dodania: 07-03-2007, 17:19
  •  
  •  
  •  
  •  

ratunku pomocy jesli macie lekarstwo na tego gada prosze podajcie dziekuje

• Data dodania: 08-03-2007, 02:00
  •  
  •  
  •  
  •  

Kochani,prać i prasować trzeba. On jest bardzo wrażliwy na temperaturę

polecam masc Jacutin kuracja 3dniowa , po 3 dniach sie wykompać i potem podleczyc mascia CROTAMITON

i pamietac pracowac codzienna zmiana bielizny codzienna zmiana ubran pranie poscieli prasowanie i tak w kółko..tzeba sie troszke pomeczyc i zejdzie pasozyt sama to mialam teraz natluszczam skore i podleczam CROTAMITON .

http://www.farmapol.pl/index.php?inc=produkty&id=15

pozdrawiam i zycze zdrowka i cierpliwosci ..

Asiik

• Data dodania: 08-03-2007, 14:16
  •  
  •  
  •  
  •  

bardzo dziekuje asik jakutinto plyn czy mascodpowiedz prosze

• Data dodania: 08-03-2007, 16:32
  •  
  •  
  •  
  •  

Słonko Jacutin to żel do smarowania całego ciała kuracje 3 dniowa zrob smaruj sie codzien wieczorem cale cialo przez 3dni zawsze wieczorem po 3 dniach rano zrob goraca kompiel zmyj wszystko i swedzoce miejsca podleczaj crotamitonem

wkleilam ci wyzej linka jak nim leczyc ...

i jak bedzesz juz smarowac tym crotamitonem to pamietaj dzienna zmiana poscieli prasowanie pranie w 80 stopn. dasz rade wiem ze to trudne walczylam z tym miesiac ale udalo sie teraz czasem swedzi ale smaruje i lecze crotami.

trzymam kciuki

Asik

• Data dodania: 09-03-2007, 15:39
  •  
  •  
  •  
  •  

Asik dziekuje mialam jacutin w plynie i nie pomogl dostalam uczulenie na twarzy i szyji tak powiedziala pani doktor Zapisala crotamiton w plynie i masc Dziekuje bede stosowac sie do twojch rad

dam znac jak mi sie uda

• Data dodania: 10-03-2007, 01:44
  •  
  •  
  •  
  •  

ja rowniez mialam uczulenie na twarzy wygladalam okropnie takie plaki czerwone napuchniete eh przepisala mi lekarka "MECORTOLON" to krem.. smarowalam 2,3 dni zeszlo eh ale to byl koszmar co przezyłam teraz jak mowilam podleczam mascia crotamiton ale i tak od czasu do czasu powraca jak czytalam to coniektorzy pozbywaja sie tego przez rok czasu i wciaz im wraca i co my biedne zrobimy

Ale jak narazie jest okey byle tak dalej

trzymaj sie cieplutko

Asik

• Data dodania: 10-03-2007, 01:46
  •  
  •  
  •  
  •  

aaaaaaaacha ten "MECORTOLON" to tylko na twaz stosowalam..

Reklama

Reklama