Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

izotek [199]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 02-02-2012, 13:12
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cześć Seba

Współczuje Ci z tego powodu, że musiałeś z pewnych rzeczy w życiu zrezygnować...bo to straszne nie móc żyć jego pełnią.
      Tak jak piszesz...organizm jest tak skonstruowany, ze potrafi sam się leczyć byleby mu nie przeszkadzać!!!
      Z mojej strony mogę polecić Ci lekturę, którą podałem wyżej ale dla Ciebie jeszcze raz podaje http://gramzdrowia.pl/dr-henryk-rozanski/gower/odtruwanie-i-regeneracja-organizmu-po-leczeniu-retinoidami.html
      Zmianie kosmetyków na stricte ekologiczne (bo eko nie znaczy to samo dla niektórych producentów)
      Do tego pomyśl o zrobieniu testu na nietolerancję pokarmową i zmienieniu diety. Jak będziesz chciał pogadać to daj znać aureopl@gmail.com

pozdro
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 19-09-2006, 14:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      hej!

izotek wcinam od 1.5 miesiaca. prawde mowiac wyleczylam sie juz z wagrow(prawie ich nie mam w cale)ale musze powiedziec ze zaczynam sie martwic o moja skore.dostalam na rekach przebarwien i jakies lusczycy(czerwone male plamki wysuszone) i krostki. co do tego mam

-kruchosc naskurka na stopach(schodzi mi skora)

-mam suche non stop usta

-boli mnie czesto glowa

-mam bole w klatce piersiowej

-zaburzenia w okresie

- nie wiem jak w srodku mojego ciala sie czuje bo nie kontaktuje sie z zadnym lekarzem.lek przepisany zostal przez moja kosmetyczke 0,5 na 2 miesiace.

mam nadzieje ze to wszystko ustopi za pare dni smile

pozdraeiam wszystkich cheesygrin
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 19-09-2006, 18:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      Oooo to ciekawe od kiedy kosmetyczka wystawia recepty????
      • Dodano: 19-09-2006, 20:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      cze. i przez takie bzdetne wiadomosci jak powyzej od osob, ktore chyba nie wiedza co robic i plota glupoty, przekladalem rozpoczecie kuracji izotekiem.

nie bede powtarzal to co pisalem na innych forach. jestem suuuper zadowolony z izoteku, jedynym skutkiem ubocznym bylo wysuszenie ust, ktore jak lekarz powiedzial sa sygnalem ze ma sie dobrze dobrana dawke i tak musi byc, jest to zewnetrzy sygnal, ktory mowi ze lek walczy.

no a ta bajeczka o kosmetyczne-prosze was, nie osmieszajcie sie. spytajcie sie lekarza rodzinnego czy poprowadzi u was kuracje izotekiem!?

ten lek jest tylko dla specjalistow dermatologow i to oni maja wiedze i narzedzia jak wyleczyc was z syfow izotekiem.

pozdro

ps. moze niedlugo ktos napisze ze dostal recepte od pani z miesnego-przeciez ta tez ma bialy fartuch i takie samo prawo do wypisania recept jak kosmetyczka icon_biggrin.gif

jelen

• Dodano: 12-01-2007, 14:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam! Biorę IZOTEK ponad miesiąc. Na początku byłam bardzo zadowolona z efektów, jednak teraz doświadczam skutków nieporządanych. Otóż męczę się z wysypką i zaczerwienieniami. Nie jest to powodem zmartwień, bo wiem, że IZOTEK mi pomoże, a skutki uboczne są do zniesienia. Interesuje mnie jedynie po jakim czasie wysypka schodzi? Jeśli ktoś doświadczył czegoś podobnego niech napisze icon_wink.gif
      • Dodano: 15-01-2007, 12:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      dzisiaj 25 dzien izo, nie jest lepiej, gorzej icon_frown.gif zaskorniki na całej buzi, choc wczesniej nie było ich prawie wcale. ogolnie twarz miałam w porzadku tylko ten prawy policzek icon_cry.gif koszmar. myslałam ze po tylu tabletkach bedzie tylkko lepiej a tu stan mojej skory wpedza mnie w niezła depresje, nie moge sie uczyc, a sesja na karku i ta praca licencjacka. jestem totalnie załamana, to moja ostatnia deska ratunku i pomyslec ze dwa lata temu miałam sliczna buzie icon_mad.gificon_confused.gif prosze napiszcie czy to normlane i czy mi to w koncu zginie bo ja juz nie wiem, boje sie ze ta moja ostatnia szansa jaka jest izotek nie pomoze, i jak z tym zyc ?icon_frown.gifPOMOCY icon_cry.gif
      • Dodano: 17-01-2007, 14:25
      •  
      •  
      •  

Masz problem ze suchą skórą? Zobacz tą poradę, napewno rozwieje wiele wątpliwości:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,339,suchosc-skory,from-user

• Dodano: 19-01-2007, 16:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie przejmuj się! Mimo, że teraz jest gorzej, to będzie dobrze. Tak działa Izotek - najpierw oczyszcza i wszystko musi wyjść. To, co się dzieje jest czymś normalnym. Pogorszenie trądziku występuje zazwyczaj przez pierwsze dwa miesiące brania leku, więc najważniejsze, aby przetrwać najtrudniejszy początek. Później będzie już tylko z górki. Życzę wytrwałości icon_wink.gif
      • Dodano: 19-01-2007, 18:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie wiem czy powinnam brać ten lek, nie mam trądziku lecz lekarz do którego chodzę namawia mnie. mam skórę tłusta i nie wiem czy to może pomóc ? martwię się też skutkami ubocznymi

• Dodano: 20-01-2007, 10:04
      •  
      •  
      •  
      •  
      ja też miałem tłustą skóre i brałem Izotek. Efekty super. Polecam.
      • Dodano: 21-01-2007, 17:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      ja też!

jesli masz tlusta cere-to izotek tym bardziej jestdla Ciebie!

bardzo mily bedzie totalny brak przetluszczajacych sie wlosow podczas kuracji icon_wink.gif
      • Dodano: 22-01-2007, 12:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      Podobnie ja, choc okres brania izo był trudny i wymagający, ale już po dramacie i twarz ok!!!

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: