Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Aknenormin [212]

• Dodano: 17-01-2008, 22:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gdzie we Wrocławiu można najtaniej *** 20mg? Przedwczoraj kupiłem w jakiejś aptece Wiktoriańskiej na ul. Ładnej wersję 10mg bo chciałem szybko rozpocząć kurację, ale kosztowało to aż 137,80 zł. A w internecie w aptece w Warszawie widzę 20mg za 119 zł, tutaj każą sobie płacić 190 zł więc różnica znaczna.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 18-01-2008, 15:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dobra, już sobie sam odpowiedziałem na to pytanie, znalazłem odpowiednią aptekę we Wrocławiu. Jeśli komuś to pomoże to podaję namiary:

Apteka Zielony Bluszcz. ul. Oławska 6. Cena za Aknenormin 20mg - 103 zł!!!
      • Dodano: 23-01-2008, 15:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      Czy ktoś miał bóle mięśni i stawów po tym leku? Chciałabym zacząć kurację ale jestem pianistką i zdaję w tym roku dyplom i egzaminy na akademię muz.Gdy bolą mięśnie lub stawy po prostu nie można grać.Żeby przejść przez egzaminy muszę mieć formę jak sportowiec.Nie chciałabym zawalić roku.Trądzik jest mniej ważny.
      • Dodano: 23-01-2008, 20:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Biore akne juz 2gi miesiac, dopiero teraz zaczynam zauwazac efekty wiec nie przejmujcie sie jak na poczatku jest gorzej. Miesnie bola, owszem ale tylko po jakims wiekszym wysilku np po silowni. Pzdr.
      • Dodano: 25-01-2008, 01:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam do was pytanie, po jakim okresie lek zaczął działać? Za niedługo miną i mnie dwa miesiące a twarz jaka była taka jest….. :/ ZERO poprawy. Pierwsze 2 tyg. Brałem 1 tabletkę po 2 tyg 2 tabletki i w drugim tygodniu brania po jednej tabletce odczułem jakieś zmiany na lepsze a teraz wszystko jest tak jak zawsze…

P.S. Aha i kiedy bierzecie tabletki? bo ja 2 po śniadaniu.

P.S. 2 I kiedyś przeczytałem, że podczas kuracji nie powinno się pic mleka.. czy to prawda?! Bo ja zawsze na śniadanie jem płatki z mlekiem…?!
      • Dodano: 11-02-2008, 21:27
      •  
      •  
      •  
      •  
      Warszawa, Krochmalna 3, akne 30x20mg za 99 zł

pzdr
      • Dodano: 27-02-2008, 12:51

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Dodano: 18-03-2008, 01:51
      •  
      •  
      •  

Czy wiesz, że świąd skóry może doprowadzić do powstania wtórnych zmian na skórze:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,191,from-user

• Dodano: 06-04-2008, 15:51
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witajcie

Biorę Aknenormin od 5 tygodni (0,5mg/kg), efekt był natychmiast. Skóra sucha, usta pękają, włosy wypadają i zrobiło się z nich siano, ale faktycznie grudek coraz mniej, a na dekolcie jak ręką odjął - jest pięknie.

Tylko... dopada mnie depresja. Walczę z czarnymi myślami, ale czuję to bardzo wyraźnie - brak motywacji, poczucie bezcelowości, bezsensu zupełnie niezwiązane z tym co mnie spotyka. Czy ktoś z Was tego doświadczył? Poczytałam różne fora - na polskich wszyscy tylko chwalą retinoidy, i faktycznie, nie chciałabym rezygnować z kuracji bo skóra wyraźnie błyskawicznie się poprawia. Ale na forach amerykanskich.... to jedno wielkie ostrzezenie! W wielu stanach lek jest zakazany bo bylo za wiele przypadkow prob samobojczych u osob ktore sie nim leczyly. Mnóstwo, po prostu ogrom opisów jak ten lek zniszczył ludziom zdrowie psychiczne i złamał życie.

Co tu dużo mówić. Cudownie jest nareszcie zapanować nad ogniem na mojej skórze, móc założyć dekolt i niczego się nie wstydzić ale.. nie kosztem zdrowia psychicznego. Bardzo się przestraszyłam. Czy ktoś z Was zauważył u siebie jakiekolwiek zaburzenia nastroju?

Pozdrawiam

Tyskaaa
      • Dodano: 07-04-2008, 19:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja w Łodzi kupiłam Akne. za 95 zł. 20 mg. i za 75 zł. 10 mg.+ pomadki w gratisie. Także polecam- Piotrkowska 46 apteka "Pod białym orłem". Zaczynam od dzisiaj kurację i trochę się boję;/
      • Dodano: 14-04-2008, 11:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam

*** 20mg w Krakowie, ul Stradomska 15 - sloneczna apteka - za 88.50

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?