Ja mam za sobą miesiąc stosowania Aknenorminu.Po miesiącu poprawił mi się stan skóry na dekolcie i ramionach, jeżeli chodzi o twarz (która jednak jest najważniejsza w tym leczeniu) efektów nie widzę. Ale lekarz stwierdził znaczną poprawę, więc jestem dobrej myśli

Jeżeli chodzi o skutki uboczne to wysuszone usta, bolące oczy, spuchnięte powieki i bóle głowy. Do ust stosuje zwykła pomadkę z którą się nie rozstaję

a do nawilżania stosuje Cetaphil (niebieska nakrętka) i jestem z niego bardzo zadowolona.
Dzisiaj dostałam wyniki pierwszych badań ( jak wiadomo co miesiąc trzeba robić badania krwi), niestety pogorszyły, tak jak przed przystąpieniem do kuracji miałam wyniki książkowe tak teraz są złe Ale wiedziałam że tak może być. Przyjmuje podwójną dawkę, jedną tabletkę rano i wieczorem. Po przeczytaniu broszurki byłam przerażona, ale nie jest tak źle jak tam piszą

Jedyny minus to cena, bo to nie tylko lek, ale balsam do ciała, krople do oczu, płyn do kąpieli. W grudniu płaciłam 175 zl, a dzisiaj 166zl.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź