Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Aknenormin [212]

• Dodano: 23-03-2011, 23:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      *** 20mg 50 tabletek i 10mg 60 tabletek mam paragony leki kupiony w ostatnim czasie cena do uzgodnienia . 519785824 całość za 200zł w razie pytań prosze dzwonić.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 07-04-2011, 19:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Sprzedam ***iony kilka dni temu, mam paragon. Ważność 12.2011. Za całość 100 pln. Tel. 697090974 ata9@op.pl
      • Dodano: 27-04-2011, 07:52
      •  
      •  
      •  

Czy wiesz, że świąd skóry może doprowadzić do powstania wtórnych zmian na skórze:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,191,from-user

• Dodano: 16-05-2011, 20:08
      •  
      •  
      •  
      •  
      od*** - 10mg (ważne do sierpnia 201) - 100 tabletek,
      20 mg - 100 tabletek (ważne do października 2011) .
      tel.509349952
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 16-05-2011, 20:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      przeliczyłam się z ilością potrzebna do zakończenia kuracji.
      od***:
      kapsułki 10 mg - 100 szt ( ważne do sierpnia 2011)
      kapsułki 20 mg - 100 szt ( ważne do października 2011)
      tel 509 349 952
      • Dodano: 05-06-2011, 11:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      ***. 10mg 90kaps. (115zł), 20mg 30kaps. (70zł), 20mg 90kaps. (195zł). opakowania nowe, oryginalne. fanatisch@onet.eu
      • Dodano: 02-07-2011, 17:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2009-05-01 11:34:00

27-02-2009 o 20:30, sylunia80 :

Witam wszystkich.Biorę Aknenormin 8 dni i jak narazie strasznie mnie wysypało,usta pękają,mam zawroty głowy i ogólnie kiepski humor.Ale podobno to tak działa.Biorę 2 razy dziennie po 10mg.Gdzie najtaniej mogę *** w Poznaniu?

Ja kupuję w aptece Fontana na Św. Marcinie naprzeciwko Kociaka. Z tego co wiem to tam jest najtaniej icon_smile.gif
      • Dodano: 07-11-2011, 10:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam wszystkich wink
      Biorę aknenormin od początku września czyli mam już za sobą ponad 2 miesiące kuracji. Na samym początku przyjmowałam 2 tabletki dziennie po 20 mg po miesiącu została zmniejszona i przyjmuje naprzemiennie 1 na drugi dzień 2. Jeśli chodzi o mój trądzik najgorzej było na dekoldzie,plecach oraz ramionach na twarzy od czasu do czasu coś wyskoczyło na brodzie lub czole. Na samym początku zbyt dużo naczytałam się na temat skutków ubocznych ale mogę powiedzieć że przynajmniej w moim przypadku mam tylko wysuszone usta, które smaruje maścią pimafucort (wcześniej jeszcze były popękane kąciki ust ale na to stosowała candi i przeszło) i najgorsze są czerwone przekrwione oczy przez które wyglądam jakbym piła przez tydzień (ale z tym też da się żyć smile ). Natomiast jeśli chodzi o mycie się to polecam emolium oraz szampon z tej samej firmy (ale głowe myje raz na tydzień, półtora tygodnia). Mimo opinii innych,że lek nie pomaga albo są okropne skutki uboczne (każdy był wcześniej informowany o skutkach ubocznych i o tym,że kuracje czasami trzeba powtórzyć ) ja mogę powiedzieć, że mi bardzo jak do tej pory moja cera się podoba na dekoldzie i plecach wszystko zniknęło, twarz mam również czyściutką i mam nadzieje, że będzie tak dalej. wyniki badań są bardzo dobre i przede wszystkim przestałam jeść fast foody, słodycze (tylko w malutkich ilościach),pić gazowane napoje i palić (wmówiłam sobie że tego nie wolno w czasie leczenia i jak na razie ponad 2 miesiące bez papierosa biggrin ). a jesli chodzi o tani aknenormin to polecam apteke w Warszawie przy ul. Bobrowieckiej za 129 zł 60 tab po 20 mg. Trzymam za Was kciuki
      • Dodano: 17-01-2012, 12:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja mam za sobą miesiąc stosowania Aknenorminu.Po miesiącu poprawił mi się stan skóry na dekolcie i ramionach, jeżeli chodzi o twarz (która jednak jest najważniejsza w tym leczeniu) efektów nie widzę. Ale lekarz stwierdził znaczną poprawę, więc jestem dobrej myśli smile Jeżeli chodzi o skutki uboczne to wysuszone usta, bolące oczy, spuchnięte powieki i bóle głowy. Do ust stosuje zwykła pomadkę z którą się nie rozstaję smile a do nawilżania stosuje Cetaphil (niebieska nakrętka) i jestem z niego bardzo zadowolona.
      Dzisiaj dostałam wyniki pierwszych badań ( jak wiadomo co miesiąc trzeba robić badania krwi), niestety pogorszyły, tak jak przed przystąpieniem do kuracji miałam wyniki książkowe tak teraz są złe Ale wiedziałam że tak może być. Przyjmuje podwójną dawkę, jedną tabletkę rano i wieczorem. Po przeczytaniu broszurki byłam przerażona, ale nie jest tak źle jak tam piszą smile Jedyny minus to cena, bo to nie tylko lek, ale balsam do ciała, krople do oczu, płyn do kąpieli. W grudniu płaciłam 175 zl, a dzisiaj 166zl.
      • Dodano: 19-01-2012, 21:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej, biorę Aknenormin niecały miesiąc i początkowo męczyła mnie nadwrażliwość skóry na całym ciele, ale jakimś cudem to przeszło - teraz bolą mnie za to mięśnie smile . Wyskoczyła mi wysypka na dłoni, ale czytałam, że to normalne (?). I nie obyło się bez wysypu, na moje szczęście jedynie na czole. Pojedynczym krostkom, które nie znikają muszę się przyznać, że trochę 'pomagam', choć to zabronione, ale blizn jako takich nie zaobserwowałam. Jestem jeszcze przed pierwszym badaniem, więc proszę o jakieś wsparcie i ewentualne rady osób, które z natury mają skórę naczynkową i skłonną do podrażnień. Czy faktycznie dać sobie też spokój ze słodyczami i ostrymi przyprawami?
      • Dodano: 29-02-2012, 10:33
      •  
      •  
      •  
      •  
      *** - 20mg
      Kontakt: doktor.koperta@gmail.com

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?