Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.1)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (164) Artykuły (18) Porady (27) Społeczność (465) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Aknenormin [209]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 19-01-2012, 21:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej, biorę Aknenormin niecały miesiąc i początkowo męczyła mnie nadwrażliwość skóry na całym ciele, ale jakimś cudem to przeszło - teraz bolą mnie za to mięśnie smile . Wyskoczyła mi wysypka na dłoni, ale czytałam, że to normalne (?). I nie obyło się bez wysypu, na moje szczęście jedynie na czole. Pojedynczym krostkom, które nie znikają muszę się przyznać, że trochę 'pomagam', choć to zabronione, ale blizn jako takich nie zaobserwowałam. Jestem jeszcze przed pierwszym badaniem, więc proszę o jakieś wsparcie i ewentualne rady osób, które z natury mają skórę naczynkową i skłonną do podrażnień. Czy faktycznie dać sobie też spokój ze słodyczami i ostrymi przyprawami?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 15-09-2006, 18:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Lekara przepisała mi Akne , szukam taniej apteki z Aknenorminem w Krakowie HELP HELP?????
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      siemka. mój ziomal w Krakowie od lekary dostał recepte na Izotek. To to samo tylko więcej kasiory w kieszeni zostaje icon_biggrin.gif Zapytam go jutro gdzie on kupował w Crakow to pykne ci info. Pzdr.

gizmo_19

• Dodano: 16-09-2006, 18:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      cze. jestem po kuracji. lekara zapisala mi ten aknenormin a znajoma w aptece powiedziala o tanszym odpowiedniku, ktory byl zanim wszedl ten akne..., lek nazywal sie izotek. poszedlem do lekary i zmienila mi recepte-drogi nie zawsze znaczy lepszy, choc lekarze przez te firmy farmaceutyczne stosuja drozsze a my za to placimy. wyleczylem sie i zaoszczedzilem kase dzieki przytomnosci farmaceutki i mam doslownie pupcie niemowlaka. polecam kazdemu izotek, kto tak jak ja kiedys, przechodzi meki, patrzac na swoj wyglad.

pozdro
      • Dodano: 16-09-2006, 20:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Izotek jest ok. Ja łykam od 2 miechów i widzę poprawe. Kumpel skonczył kuracje jakies pół roku temu i aż mu zadroszczę. Jak lekarka wypisała mi ten Iztek to sprawdzałem ceny różnych odpowiedników i fatycznie Izotek był najtańszy. Czasem lekarze są ok icon_wink.gif
      • Dodano: 13-10-2006, 19:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cześćm a może ktoś wie gdzie można Akne kupić tanio w Gdańsku. bardzo proszę o odpowiedź
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 27-11-2006, 21:53
      •  
      •  
      •  

Świąd skóry to poważna choroba. Dowiedz się wszyszystkiego na ten temat:

Podaję link: http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,518,swierzb,from-user

• Dodano: 12-01-2007, 00:50
      •  
      •  
      •  
      •  

16-09-2006 o 18:45, gość :

cze. jestem po kuracji. lekara zapisala mi ten aknenormin a znajoma w aptece powiedziala o tanszym odpowiedniku, ktory byl zanim wszedl ten akne..., lek nazywal sie izotek. poszedlem do lekary i zmienila mi recepte-drogi nie zawsze znaczy lepszy, choc lekarze przez te firmy farmaceutyczne stosuja drozsze a my za to placimy. wyleczylem sie i zaoszczedzilem kase dzieki przytomnosci farmaceutki i mam doslownie pupcie niemowlaka. polecam kazdemu izotek, kto tak jak ja kiedys, przechodzi meki, patrzac na swoj wyglad.

pozdro
      • Dodano: 30-01-2007, 21:02
      •  
      •  
      •  
      •  

15-09-2006 o 18:18, gość :

Lekara przepisała mi Akne , szukam taniej apteki z Aknenorminem w Krakowie HELP HELP?????
      • Dodano: 02-02-2007, 16:06
      •  
      •  
      •  
      •  
      Acne nie ma aptek ze strfą niskich cen(sic!)
      • Dodano: 15-02-2007, 21:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja biore aknenormin lekko ponad miesiac i jak narazie moja dermatolog stwierdzila:"hmm myslalam ze lepiej bedzie z twoja twarza ale nie mart sie czasem tak bywa ze tradzik sie nasila ale to mija i mysle ze za miesciac bedzie juz dobrzeicon_smile.gif" lol troche w to watpe nie wiem czy to dlatego ze jestem pesymistka;> mam nadzieje ze i mi to gowno pomoze bo sory sama kuracje bedzie mnie kosztowac nie cale 2000 zlicon_smile.gif jak milo co ja za to moglabym sobie sprawic biggrin ale nie wazne wazniejsze zdrowie... A moze ktos juz jest wyleczony i mial guzki i torbiele ropne pomocy... ja nie chce miec blizn po tym ochydnym tradziku...
      • Dodano: 24-03-2007, 23:25
      •  
      •  
      •  
      •  

02-02-2007 o 16:06, gość :

Acne nie ma aptek ze strfą niskich cen(sic!)

aknenormin 20 cena 119 zl wroclaw apteka "sliczna"
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?