użytkowników online: 184

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (171) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (547) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Izotek, czy ktos stosowal ten proparat? [9882]

• Dodano: 15-09-2011, 19:02
      •  
      •  
      •  
      •  
      zmiany powinny zaniknąć po trzech miesiącach kuracji, czyli juz po trzech miechach nie powinny się pojawiać, bądź pojawiać się mogą, ale w znikomej ilości
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 19-09-2011, 12:27
      •  
      •  
      •  
      •  
      kamirra - a jak długo Twój brat brał Untoxin? Bo on już skończył kurację, tak? Słyszałam opinie, że z pół roku trzeba brać, a ja już po dwóch miesiącach widzę fajne efekty, więc się zastanawiam, czy muszę dalej wcinać...
      • Dodano: 24-09-2011, 19:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      pozdrawiam wszystkich leczących sie smile ja juz jestem po kuracji, pomoglo ale nieststy musialam przerwac frown i tak sie złożylo ze zostalo mi jedno opakowanie *** (za okazaniem recepty oczywiscie!) za 50z,l w Rzeszowie smile i w ogole chcialam zaznaczyc ze w Rzeszowie w aptece na ul Fredry Izotek kosztuje 98zl, wiem ze w innych miastach drozej i czasem oplaca sie podjechac smile jezeli kots chcialby odkupic prosze o kontakt na gadu : 9203942
      • Dodano: 05-10-2011, 14:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      no mój brat właśnie tak z pół roku brał untoxin, i po tym czasie zupełnie się wyleczył, nie wiem, czy tak po dwóch miesiącach też działa w taki sam sposób, z tego co wyczytałam na stronce, to powinno się właśnie sześć miesięcy stosować, żeby osiągnąć najlepszy efekt
      • Dodano: 04-11-2011, 11:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam!
      Biore izotek 40 mg dziennie przy wadze 45 kg
      Jem już 45 dzień i mam kolejny wysyp malych krostek, czy mozliwe, ze do swiat jak mnie zapewnil dermatolog bede miala idealna buzie?
      • Dodano: 16-11-2011, 18:15
      •  
      •  
      •  

Czy wiesz, że świąd skóry może doprowadzić do powstania wtórnych zmian na skórze:

http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,191,from-user

• Dodano: 29-11-2011, 00:44

wiadomość usunięta z powodu naruszenia regulaminu Forum

treść wiadomości zachowana w archiwum

• Dodano: 31-12-2011, 16:20
      •  
      •  
      •  
      •  
      dlaczego usunięto wpis czy były wulgaryzmy czy konkurencja poleca coś innego cheesygrin
      • Dodano: 31-12-2011, 16:23
      •  
      •  
      •  
      •  
      WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2012
      Bawimy się w ARKADII na Radzymińskiej w W-wie
      • Dodano: 06-02-2012, 12:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam.
      Ja używam Izoteku i jego zamienników od 20.09.2011 do dnia obecnego i jeszcze 1 lub 2 miesiące max (miała być kuracja 6 mcy).
      Generalnie jestem bardzo zadowolony.
      W końcu wyglądam 'jak człowiek'.
      Szybko zniknęły krosty/pryszcze.
      Dawka niezmiennie 30 na rano a wieczorem 20mg.
      Ostatnio pogorszyły mi się wyniki cholesterolu i wątroby, jem dobrze nie jakoś tłusto wiec to kwestia prochów.
      Generalnie nie wolno wogóle, ale inna pani doktor mowiła że troche alkoholu można spożywać.
      Ja tam czasami coś drinknę lub winko do obiadu, tak więc nic się nie dzieje i tragedii nie ma.
      Niestety do sauny nie możńa chodzić, ale odrobię to jak skończę smile no i mam zamiar w końcu oddawać krew smile
      Jedyna wada to szczuplejący portfel, ale warto !!!
      • Dodano: 20-02-2012, 10:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      glew 2006-09-08 21:29:00 kioto ma rację. Właśnie biorę izotek na trądzik i mam przed sobą ulotkę. Nie mozna zajść w ciąże przez misiąc po zakjończeniu kuracji.

tak jest napisane na ulotce ale farmaceuta powiedział mi, że trzeba poczekać nawe 2 lata, żeby nie ryzykować chorobą dziecka

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?