Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.1)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (164) Artykuły (18) Porady (27) Społeczność (466) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Trądzik młodzieńczy [45]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 18-01-2011, 22:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej, chciałam wam polecić tabletki aknenormin jest to bardzo skuteczny lek i zero trądziku wcześniej przez około 5 lat męczyłam się z trądzikiem i nic nie pomagało warto zapytać dermatologa ten lek jest na recepte. pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 11-08-2006, 13:43
      •  
      •  
      •  
      •  
      Chciałabym zasięgnac porady na temat trądziku.Mam 16 lat i problem ten dotyczymnie już od dłuższego czasu.Próbowałam wielu kosmetyków antytrądzikowych, ktore niewiele pomagały,a kiedy przestawałam je stosować było jeszcze gorzej.Obecnie mam zmiany ropne w szczególności na brodzie, czole i okolicach uszu oraz na ramionach.Chciałabym się tego pozbyć, gdyż to brzydko wygląda i jest dla mnie uciążliwe.Stosowałam metody domowe - okłady z pokrzywy, drożdży, szałwi, lipy, ogórka. Chciałbym nie meić tego problemu, ale czasami brak mi motywacji so okładów, bo nie widzę skutków.Prosze o pomoc.
      [addsig]

AleksandraK

• Dodano: 13-08-2006, 17:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      tylko lekarz Ci pomoże żadne kosmetyki z drogerii, wiem bo sama to przerabiałam tylko niestety w naszym kraju jest tak dziwnie że lekarze nie za bardzo chcą zajmować się tego typu zmianami na skórze, wiem to nie tylko ze swojego doświadczenia

ze swojej strony mogę jeszcze doradzić NIE WYCISKAJ!!!! i jak najszybciej idź do lekarza i nie daj się zbyć tekstem o trądziku młodzieńczym DOMAGAJ SIĘ LECZENIA!!!!

pozdrawiam i życzę powodzenia icon_razz.gif
      • Dodano: 08-09-2006, 21:40
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja od dwóch miesięcy biore Izotek. Jest podobno najskuteczniejszy na trądzik. Nie wiem od jakiego wieku mozna go brać, może ktoś wie? U mnie efekt jest bardzo dobry syfy powoli znikają.
      • Dodano: 10-09-2006, 09:54
      •  
      •  
      •  

Świąd skóry to poważna choroba. Dowiedz się wszyszystkiego na ten temat:

Podaję link: http://www.forumdermatologiczne.pl/specjalista/ep,518,swierzb,from-user

• Dodano: 11-09-2006, 22:09
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witajcie

na tradzik polecam wam mydelko Alep.74% oleju z oliwek i 20% oleju z lisci laurowych,woda i soda.Wiecej inf. znajdziecie na stronie:

http://www.biolander.com/index.php?main_page=index&cPath=134

pozdrawiam

elisabeth

contact @biolander.com
      • Dodano: 12-09-2006, 20:55
      •  
      •  
      •  
      •  
      zgadzam sie z glew izotek jest rewela na duze syfy, 130 zeta za pudelko, tylko rzeba lykac antykoncepty i chlopakowi gumke zalozyc icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif
      • Dodano: 13-09-2006, 20:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      Na szczęście jak facet łyka Izotek to może używać bez obaw - tylko laski mają gorzej bo muszą się bardziej zabezpieczać. Jak syfy znikną po Izoteku to będę miał większe branie icon_smile.gif
      • Dodano: 14-09-2006, 22:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      GLEW - wyczytałem z ulotki, że można Izotek brać powyżej 12 roku życia.

P.S. jak się jest na IZOTEKU to się człowiek interesuje trochę.

depechemati

• Dodano: 16-09-2006, 19:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      witka. depeche_mode ma racje. ja przed kuracja balem sie zaczac, bo rozne cuda ludzie wypisuja na necie i mediach. moj lekarz wszystko mi wytlumaczyl i tak samo dokladnie poinformowal moja luba- bo laski musza stosowac anty-wlamaniowki. nalezy tylko dostosowac sie do zalacen lekarza, robic badania i po pierwszym miesiacu kuracji izotekiem macie dostownie teatralny efekt.pozdro[addsig]

jelen

• Dodano: 26-12-2006, 16:05
      •  
      •  
      •  
      •  
      Mam 14,5 lat, jeżeli nie wyciskam pryszczy, to nie zrobią się blizny itp. zaczerwienienia skóry? i jeżeli używam spirytusu salicylowego i leku "Adonis" to mi nic nie zaszkodzi? i zniknie jeżeli przestanę się już rozwijać? Trądzik mam od pół roku.. proszę o szybką odp. icon_smile.gif
      • Dodano: 27-12-2006, 08:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      Polecam wszystkim mydełko naturalne nie tylko przy trądziku, ale przy kazdych zmianach skórnych. Mnie pomogło przy grzybicy stóp. Strona mydełka www.mydelkonaturalne.com.pl

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: