Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.5)
      Zapytaj eksperta - Pielęgnacja skóry oraz rozwiązywania problemów w przypadku najczęstszych chorób skóry. Akcję wspiera producent maści i kremu leczniczego Alantan i Alantan Plus.
       O grupie Forum  Wiadomości (8) Artykuły (24) Porady (9) Społeczność (115) Szukaj  

Forum - Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Czy cetaphil zadziała...? [2]

• Dodano: 21-01-2012, 22:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam wszystkich. Mam pytanie, czy emulsja cetaphil działa na suchą skórę...? Moja skóra jest strasznie sucha, nic już nie pomaga. Może to pomorze smile Mam nadzieje. Czy ktoś z was go używał....?
      Piszcie, z góry dziękuje.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 09-02-2012, 13:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      Cześć, ja stosuję emulsję cetaphil. Mówię ci on naprawdę działa. Sama kiedyś miałam suchą skórę. Gdy wracałam do domu, nieważne czy było lato czy zima. Czy byłam na długim spacerze czy tylko wyszłam do sklepu. To było okropne. Moja nogi były aż białe, wyglądały jakby były posmarowane kredą albo mąką. W niektórych miejscach skóra pękała, na dłoniach było tak samo. A przecież codziennie smarowałam ręce różnymi kremami, nosiłam też rękawiczki. No ale sucha skóra była cały czas... Pewnego dnia siostra spojrzała na moje nogi kazała mi je posmarować emulsją cetaphil, i wiesz co... To pomogło. Gorąco polecam emulsje cetaphil, ponieważ naprawdę działa. Pozdrawiam.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

NFZ to: