użytkowników online: 181

Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.5)
      Zapytaj eksperta - Pielęgnacja skóry oraz rozwiązywania problemów w przypadku najczęstszych chorób skóry. Akcję wspiera producent maści i kremu leczniczego Alantan i Alantan Plus.
       O grupie Forum  Wiadomości (8) Artykuły (24) Porady (9) Społeczność (115) Szukaj  

Forum - Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Łuszcząca się skóra na mosznie [2]

• Dodano: 11-10-2011, 15:48
      •  
      •  
      •  
      •  
      Walczę z tym od kilku lat i byłem u dermatologów i w Koszalinie i w Szczecinie jak tam pracowałem i w Gorzowie teraz... wysycha i łuszczy mi się naskórek na mosznie, czasem swędzi, czasem nie, jest tak, że zaogni się, potem schodzi i np kilka dni jest w miarę ok i znów to samo... dermatolodzy nic nie wiedzą... kombinują jak jacyś wróżbici różne maści i robione i gotowe, i tłustsze i mniej tłuste i tak naprawdę ulgę miałem dwa razy - raz dała mi dermatolog maść ze sterydem Dermovate - zniknęło po jednym dniu, inna mi potem powiedziała, że w takich miejscach się nie smaruje taką maścią ze sterydami ale sama nic mądrego nie wymysliła, tu w gorzowie dostałem od pani dermatolog maść też ze sterydem Advantan i super znowu... a do tego na kilku wizytach milion innych maści i każda to gówno - co jakiśczas jak posmarowałem Advantanem to znikało a potem znów,... Advantan się skończył i się męczę - to musi być coś bardzo rzadko spotykanego skoro czwraty dermatolog nie umie sobie z tym poradzić inaczej niż sterydami!!!!!!
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 10 głosów
      Oddano 10 głosów
      • Dodano: 09-02-2012, 11:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      i co? tyle czasu i ani jednej odpowiedzi...? widzę, że dermatologia to coś z zakresu psychologii i psychiatrii czyli nauka taka sama jak wróżenie z ręki albo fusów
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?