Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.5)
      Zapytaj eksperta - Pielęgnacja skóry oraz rozwiązywania problemów w przypadku najczęstszych chorób skóry. Akcję wspiera producent maści i kremu leczniczego Alantan i Alantan Plus.
       O grupie Forum  Wiadomości (8) Artykuły (24) Porady (9) Społeczność (115) Szukaj  

Forum - Pielęgnacja i choroby skóry – zapytaj eksperta

Niepokojące plamy na udach. [2]

• Dodano: 17-07-2011, 19:21
      •  
      •  
      •  
      •  
      Od ponad 3 lat ( aż wstyd się przyznać) bo zbagatelizowałam ten problem, występuje na moich udach coś w stylu pajęczyny.
      A może nieco precyzyjniej coś w stylu układu krwionośnego" jak widomo wygląda on tak:
      http://umoinc.pl/obrazy/zloto3.jpg
      własnie dokładnie takie same ślady pajęczyn pojawiły mi się na obydwu stronach ud od zewnętrznej strony jak i zarówno wewnętrznej, kolor jest blado brązowy.
      Miejsce to mnie nie udraznia w żaden sposób, nie boli, nie piecze ani nie pojawiają się żadne inne efekty uboczne.
      Dotychczas podejrzewałam cały ten czas,że to mogę mieć problem z chorobą układu krążenia (to u nas było rodzinne).
      Straciłam już kompletną nadzieję,że w ogóle to zejdzie... ehh
      Ale w końcu to nie ja jestem lekarzem. Dlatego chciałabym rozwiać moje wątpliwości pisząc do was.
      Będę wdzięczna za każdą pomocną opowiedź w tej sprawie z góry dziękuję.
      I pozdrawiam.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 03-02-2012, 12:57
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej, tez mam takie plamy ale u mnie to moze miec zwiazek z chodzeniem na solarium, jesli ktos wie co robic aby one zginely prosimy o pomoc
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?