Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (1.7)
      Mini strona poświęcona problemowi grzybicy. wymień się doświadczeniami w walce z grzybicą, zadaj pytanie osobom, które mają na jej temat wiedzę.
       O grupie Forum  Wiadomości (13) Artykuły Porady (2) Społeczność (31) Szukaj  

Forum - Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

pomocy;/ [3]

• Dodano: 07-12-2011, 16:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ostatnio zaczeły swędzieć mnie wargi sromowe. Kiedy je podrapie pojawiają się takie jakby ropne krostki...nie wiem co to może być... : ( Pojawiło się to kiedy skorzystałam z toalety publicznej..Nic mnie nie boli tylko swędzi...Proszę o pomoc frown
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 13-12-2011, 23:00
      •  
      •  
      •  
      •  
      Zgłoś się z tym do ginekologa. Prawdopodobnie to jakaś infekcja, czy tez grzybica.
      Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 07-01-2012, 12:50
      •  
      •  
      •  
      •  
      publiczne toalety to źródło bakterii i grzybów, łatwo jest tam zlapac jakas infekcje, a nawet grzybice miejsc intymnych. Mysle, ze wlasnie niestety ci sie to przytrafilo;/ bo ja tez mialam takie objawy i to byla infekcja... trzeba bedzie pojsc do ginekologa, wyleczyc to, a pozniej unikac takich miejsc i wspomagac bariere ochronna probiotykami, ja biore provag, zawiera zywe szczepy bakterii kwasu mlekowego, ktore chronia przed infekcjami
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?