Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (1.7)
      Mini strona poświęcona problemowi grzybicy. wymień się doświadczeniami w walce z grzybicą, zadaj pytanie osobom, które mają na jej temat wiedzę.
       O grupie Forum  Wiadomości (13) Artykuły Porady (2) Społeczność (31) Szukaj  

Forum - Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

skóra stóp [21]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 30-01-2012, 10:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Zgadzam się z przedmówcami i również gorąco polecam lakier loceryl. Pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 27-04-2011, 12:18
      •  
      •  
      •  
      •  
      Od pewnego, czasu mam na palcach u stóp zgrubiałą i białą skórę, jest ona na opuszkach oraz pomiędzy palcami, ale tylko tam gdzie się stykają. Najgorzej jest po wymoczeniu stóp, strasznie brzydko to wygląda, wstyd się pokazać na bosaka!!
      czy to jakaś grzybica?
      Proszę o pomoc w diagnozie.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Słuchaj przecież nikt ci nic nie pomoże na twój problem przez neta zwłasza z tak enigmatycznym opisem. Albo dodaj foty albo leć do lekarza.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      Podczas grzybicy raczej swedzi, ale nigdy nie wiadomo, polecam udac sie do dermatologa, ew. zastosowac zapobiegawczo jakiś preparat. Wiadomo lepiej zapobiegać niz leczyć smile

Pozdrawiam, e-grzybica_biz_pl .
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      edytowano: 01-06-2011, 16:33
      Spróbuj mojego bardzo prostego przepisu: kup zwykłą dziecięcą oliwkę (najtańszą) oraz olejek herbaciany - wszystko razem kosztuje grosze, do oliwki dodaj 20 kropli olejku herbacianego wymieszaj i stosuj po kąpieli, byłbym zapomniał używaj zwykłego szarego mydła - recepta sprawdzona smile w przypadku łupieżu, szampon najtańszy ( wybieram dziecięce ze względu na nikłe na szprycowanie chemią) może być Bambi - dodaj 10 kropli olejku herbacianego i łupież z głowy.
      Magia olejku - to silne właściwości bakteriobójcze
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Spróbuj mojego bardzo prostego przepisu: kup zwykłą dziecięcą oliwkę (najtańszą) oraz olejek herbaciany - wszystko razem kosztuje grosze, do oliwki dodaj 20 kropli olejku herbacianego wymieszaj i stosuj po kąpieli, byłbym zapomniał używaj zwykłego szarego mydła - recepta sprawdzona smile w przypadku łupieżu, szampon najtańszy ( wybieram dziecięce ze względu na nikłe na szprycowanie chemią) może być Bambi - dodaj 10 kropli olejku herbacianego i łupież z głowy.
      Magia olejku - to silne właściwości bakteriobójcze
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Na grzybice dobry jest loceryl, wiem bo sama stosuje.
      • Dodano: 23-07-2011, 10:59
      •  
      •  
      •  
      •  
      moja córka ma grzybice i od pewnego czasu stosuje loceryl jest o wiele lepiej, polecam i tobie
      • Dodano: 23-07-2011, 11:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Zgadzam się z przedmówcami loceryl jest bardzo dobry na grzybice smile
      • Dodano: 17-08-2011, 21:41
      •  
      •  
      •  
      •  
      u mnie też stwierdzono grzybicę paznokci, lekarz przepisał mi loceryl i już powolutku jest poprawa, najważniejsze to stosować się do zaleceń lekarza smile
      • Dodano: 30-08-2011, 18:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      Również dostałem od lekarza loceryl, widzę, że jest popularny. Stosuję już chyba 5 miesiąc i myślę, że zaczyna działać. Płytka paznokci na pewno o wiele lepiej wygląda i chyba zbliżam się powoli do końca kuracji.

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?