użytkowników online: 2984

Literatura, muzyka, kino, teatr

Najnowsze na forum
literatura
Oceń forum: 
 (4.3)
      Wszystko co na temat.
       O grupie Forum  Wiadomości (74) Artykuły (7) Społeczność (37) Szukaj  

Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr

Szansa na sukces [19]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 13-02-2012, 14:04
      •  
      •  
      •  
      •  
      kajav 2012-02-13 14:00:03 faktycznie moze to byc ktos zalogowany nie pomyslalam

Nastka nic się nie stało. Pamiętasz jak czasem zdarzało się odpowiadać na wątki z 2011 roku smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 21-12-2011, 21:31
      •  
      •  
      •  
      •  
      A może ktos wie jakie sa wymagania by sie dostac do tego programu ?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Droga Kaju niestety ale tylko szansa dostania się o programu jest drogą eliminacji.Brutalna prawda, co nie?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      no to nie jest lekko
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      To prawda Kaju, to prawda. Mialam znajomą co byla, niestety nie dostała się.Ładnie spiewała smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Kaju spróbować zawsze można, ale wiesz trema jest bardziej niestety paralizująca niż mobilizująca smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      No ja może wielkiego talentu nie mam ale wiadomo że czlowiek ksztaltuje barwe glosu stopniowo widze że przychodza do roznych programow ludzie co sie ucza w domu sami jak np przychodza do programu mam talent
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 8 głosów
      Oddano 8 głosów
      Kaja powiem ci ja możenie jestem tak uzdolniona muzycznie, ale wiesz jak jest nie zawsze mamy taki odbiór nasz wzajemny dobry smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Nie wstyd wam nabijać sobie punkty na takich tematach ? Nie taka była idea "esculapek". Jaką wartość przedstawia i w czym jest pomocna wypowiedz np. "no to nie jest lekko" ? Sami/same tworzycie tą chorą atmosferę w której trzeba się ścigać na punkty. Nikt nowy na forum nie będzie miał z wami szans o ile do waszych praktyk nie dołączy. Chyba nie na tym to miało polegać....
      • Dodano: 25-12-2011, 11:49
      •  
      •  
      •  

W dziale kultura znalazłam wiele opisów bardzo ciekawych książek. Zobaczcie, bo uważam, że warto odwiedzać ten dział.

Niżej link:

http://www.fozik.pl/dzialy-tematyczne/id/71/artykuly/0/kultura

• Dodano: 27-12-2011, 21:14
      •  
      •  
      •  
      •  
      Gość 2011-12-23 02:25:56 Nie wstyd wam nabijać sobie punkty na takich tematach ? Nie taka była idea "esculapek". Jaką wartość przedstawia i w czym jest pomocna wypowiedz np. "no to nie jest lekko" ? Sami/same tworzycie tą chorą atmosferę w której trzeba się ścigać na punkty. Nikt nowy na forum nie będzie miał z wami szans o ile do waszych praktyk nie dołączy. Chyba nie na tym to miało polegać....

Na szczęście jesteś tylko gościem, który nie bierze udziału w głosowaniu.Jeśli się zarejestrujesz dopiero punkty będą się liczyć.
      • Dodano: 10-02-2012, 15:44
      •  
      •  
      •  
      •  
      nie28 2011.12.27 21:14 Na szczęście jesteś tylko gościem, który nie bierze udziału w głosowaniu.Jeśli się zarejestrujesz dopiero punkty będą się liczyć.

Co to znaczy "na szczęście" i "tylko gościem"? Przede wszystkim: GOŚCIE!!! To ONI tu zadają pytania i odpowiadają sobie na te pytania bardzo poważnie i merytorycznie. Taka jest rola i zadanie tego forum by służyć sobie pomocą. Natomiast osoby, te jak mówisz zarejestrowane powinny dostawać punkty za właściwą pomoc i poradę, a nie za towarzyskie pogaduchy typu: "co o was, jak minął dzień" lub "no nie jest lekko". Znajdź sobie forum z Hyde Park i tam zbieraj punkty za bezmyślne i nielogiczne paplanie. W tym wątku o muzyce itp. tematach nie powinno być punktowania, bo za co??? Pozdr

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?