użytkowników online: 2984

Literatura, muzyka, kino, teatr

Najnowsze na forum
literatura
Oceń forum: 
 (4.3)
      Wszystko co na temat.
       O grupie Forum  Wiadomości (74) Artykuły (7) Społeczność (37) Szukaj  

Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr

Gwiazdy tańcza na lodzie [5]

• Dodano: 21-12-2011, 21:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Co sadzicie o tym programie mi sie osobiscie bardzo podobał nawet bardziej niż Taniec z gwiazdami nie wiem czemu nie ma juz tego programu
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      Taniec przedstawiony w tym programie był taki inny niz ten naturalny taki był to płynny taniec i te akrobacje na lodzie no poprostu super
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy
      Gwiazdy tańczą na lodzie – program rozrywkowy nadawany przez stację TVP 2 od 28 września 2007 roku do 12 grudnia 2008.

Znane osobistości sportu, telewizji, muzyki itd. wykonywały układy taneczne wspólnie z profesjonalnymi znanymi łyżwiarzami figurowymi.
      W programie tym gwiazdy telewizji: aktorzy, modele, piosenkarze, dziennikarze zmierzali się w łyżwiarstwie figurowym. Każda para składała się z gwiazdy oraz profesjonalnego łyżwiarza. Miały one tydzień na przygotowanie swojego występu.

Pary były oceniane przez jury w skali od 0 do 10. Oprócz ocen sędziów o ostatecznej punktacji decydowały esemesy i telefony widzów. W każdym odcinku odpadała jedna para, która uzyskiwała najmniej esemesów. Dwa razy padła ocena w postaci 0 punktów. Jako pierwszy otrzymał ją Przemysław Saleta wraz z partnerką od Dody. Po raz drugi taka sytuacja wydarzyła się 3 października 2008. Tomasz Jacyków dał 0 punktów Jolancie Rutowicz.

Program był urozmaicany występami formacji łyżwiarskiej White Stars, w składzie: Sławomir Borowiecki, Sherri Kennedy, Aleksandra Kauc, Katarzyna Bańburska, Karolina Bulak, Robert Chudziński, Katarzyna Iwińska, Sławomir Janicki, Emilia Jaranowska, Paulina Klimaj, Krzysztof Komosa, Maciej Lewandowski, Emilia Łopińska, Dorota Pieńkoś, Aleksandra Rudzka, Monika Serkowska, Natalia Sinkiewicz, Oktawia Ścibor, Aleksandra Żelichowska, Łukasz Jóźwiak i inni.

edycje byly bodajze 3 takze sporo.wszystko sie konczy smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 4 głosy
      Oddano 4 głosy

W dziale kultura znalazłam wiele opisów bardzo ciekawych książek. Zobaczcie, bo uważam, że warto odwiedzać ten dział.

Niżej link:

http://www.fozik.pl/dzialy-tematyczne/id/71/artykuly/0/kultura

• Dodano: 21-12-2011, 22:54
      •  
      •  
      •  
      •  
      Podobał mi się program, ale nie zachwycił mnie.Na poziomie godnym uznania było Jury. Wiele gwiazd mnie zaskoczyło.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Powiem Ci Kaju,że jeśli chodzi o taniec to był wykonany nawet poprawnie.Prowadzący byli akurat tutaj dopasowani Kurzajewski i Tatiana z Blue Cafe smile
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?