użytkowników online: 1183

Literatura, muzyka, kino, teatr

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (4.3)
      Wszystko co na temat.
       O grupie Forum  Wiadomości (72) Artykuły (7) Społeczność (29) Szukaj  

Forum - Literatura, muzyka, kino, teatr

a co z teatrem? [18]

• Najnowszy komentarz w tym wątku
      •  
      • Dodano: 21-12-2011, 15:16
      •  
      •  
      •  
      •  
      Miłe wrażenie też mam z teatru Stu również w Krakowie. Aktorzy bardzo dobrzy. Momentami sami się śmiali.
      Gdy trzeba było , bo ta kwestia w danym tekście była.Moim zdaniem jest mało dobrych sztuk słłużacemu dobremu pokazowi.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 24-04-2010, 18:47
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dlaczego nikt nie pisze o teatrze? Na co warto się wybrać? Jaka szkoda, że ta część kultury już powoli odchodzi do lamusa...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      Zależy kto jakie spektakle lubi. Interesujące są i na czasie spektakle teatru współczesnego tańca. Polecam serdecznie. Sztuka teatralna połączona z tańcem daje widzowie wiele niesamowitych emocji...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 17-05-2010, 20:49
      •  
      •  
      •  
      •  
      Moim zdaniem teatr właśnie powoli wraca do łask - ludzie chętniej wychodzą wieczorami w miejsca, które są zupełnie inne, niż kino - bliżej widza, inne za każdym razem. Po wizytach w teatrach w ostatnim czasie powiem szczerze, że zdarzają się dni, że ciężko dostać bilet smile
      Oddano 2 głosy
      Tak sobie chadzam po tych forach fajnie tu, więc znów pisze biggrin
      dawno nie byłam na żadnym przedstawieniu, jakoś o tym Zapomniałam ze wogóle istnieje...
      doba komputerów, świrowania w pracy, bezwładna niemoc, kiedy brakuje czasu na przyjemności biggrin

w jakiej cenie teraz są spektakle?

jakieś 7lat temu byłam ostatni raz. uwielbiałam siedzieć na balkonie, czułam się wtedy- jak pamiętam- jak ktoś ważny i wyjątkowy smile haha
      Oddano 2 głosy
      Ból jest taki, że spektakle są dosyć drogie, niestety. Oczywiście zależy wszystko od teatru itd., ale 50 zł za spektakl w normalnym miejscu to kwota, która nie szokuje już teraz za bardzo...
      Oddano 1 głos
      oj, faktycznie dawno nie byłam. W sumie się nie dziwię, bo aktorzy również muszą za coś chleb kupować.

warto teraz coś zobaczyć?
      może ktoś był na jakimś spektaklu, może Ty, Sławoszu?

chyba zrobię sobie postanowienie, aby chociaż raz na dwa, trzy miesiące odwiedzić, teatralny balkon. Poczuć ten zapach spektaklu.
      Oddano 2 głosy
      No ceny rzeczywiście muszą być adekwatne do wykonywanej pracy. Weźmy pod uwagę że przeciętny człowiek pójdzie tylko jeden raz na daną sztukę a aktorzy spędzają czasem kilka miesięcy na próbach i przygotowaniu spektaklu.

Pozdrówka

wiola wink
      Oddano 1 głos
      Czy ktoś z Was był na sztuce z Kubą Wojewódzkim???
      Oddano 2 głosy
      Miska 2010-06-02 13:05:30 Czy ktoś z Was był na sztuce z Kubą Wojewódzkim???

co to za sztuka ? mozesz napisac wiecej ?

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?