użytkowników online: 3115

Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (0.0)
      Dermatologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (61) Artykuły (15) Porady (14) Społeczność (88) Szukaj  

Forum - Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Patogeneza i leczenie trądziku zwyczajnego 
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Patogeneza i leczenie trądziku zwyczajnego 

• Data dodania: 22.08.2011 17:02

Używałem epiduo 3,5 miesiąca potem pryszcze zaczely znikać. Udało mi się pokonać trądzik po 2 latach walki. Każdy musi spróbować, wypróbować parę innych opcji jeśli jedna nie działa ale po tylu próbach mogę spokojnie polecić ten lek. Teraz używa go moje siostra i mam nadzieję że u niej też zadziała.

• Data dodania: 28.02.2011 21:37

hej ja używam epiduo od 2 tyg, pare pryszczy mi zniknelo ale jest jest troszeczke lepiej mam nadzieje ze tak bedzie nadal wink

• Data dodania: 28.02.2011 17:29

Cześć
      Ja Epiduo używam już od ponad roku. Miałem bardzo ciężki trądzik, po roku kuracji tym lekiem (stosowałem jeszcze antybiotyk) wygląd mojej cery znacznie się zmienił na lepsze ! . Codziennie na noc stosuje ten lek jak i antybiotyk . Wyniki są widoczne, lecz jeszcze walcze z trądzikiem . Ten żel jest bardzo dobry ! . Wiadomo że od razu po paru dniach nie będziesz miał/miała ładną cerę tylko po paru miesiącach tak jak ja a może nawet szybciej to zależy

• Data dodania: 31.01.2011 21:09

Hej, ja stosuje żel epiduo od jakiś 2 miesięcy zapisał mi go mój dermatolog i powiedział że powinien mi pomóc, też mam taką nadzieje na razie jest bardzo dobrze, mam 18 lat a z trądzikiem zmagam się od jakiś 4 lat mam nadzieję że w końcu się tego pozbędę ^^ chciałbym w końcu jakieś ładne panie poznać ;p

• Data dodania: 30.12.2010 15:53

Hej, osobiście polecam Epiduo, jest to żel na receptę, który mi bardzo pomógł. Po jakiś 3 miesiącach smarowania widać wyraźne efekty. Do tego smarowałam się kremami nawilżającymi aby trochę nawilżyć cerę. No i do tego trzeba trzymać odpowiednią dietę a jako że jestem uzależniona od czekolady to miałam z tym drobny problem ale teraz jest okej ^^

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?