użytkowników online: 3175

Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (0.0)
      Dermatologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (59) Artykuły (13) Porady (14) Społeczność (86) Szukaj  

Forum - Dermatologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Patogeneza i leczenie trądziku zwyczajnego
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Patogeneza i leczenie trądziku zwyczajnego

• Data dodania: 24.03.2010 22:03

hej wszystkim !! smile mam nadzieje ze pomoge wam z uporaniem sie z tradzikiem roznego rodzaju smile poniewaz sama mialam z tym problem :/ ale teraz juz on sie zmniejsza do zera smile
      moja siostra miala bardzo duze problemy z tym tradzikiem i kolezanka z pracy jej polecila kosmetyki ktore są naprawde dobre pomagają zwalczyc jak tam pisze 90 % trądziku no i zadzialalo, siostra ma wyczyszczoną skore jak sie robią krostki to raz na jakis czas i to malutkie smile
      ja w tej chwili uzywam tych Kosmetykow jakies ok 12 dni i juz widze bardzo duzą poprawe juz dawno takiej czystej skory nie mialam smile wogole sie nie tłuszczy zero swiecenia... zestaw sklada sie zelu do mycia twarzy, zelu złuszczającego , kremu nawilazjącego i korektora o silnym dzialaniu.. taka rada mala jesli by ktos sie na to zdecydowal wink najlepiej po umyciu zelem twrzy odczekac az skora wyschnie tak samo po tym zelu zluszczjącym i kremie chwilke odczekac smile ta kuracja trwa 30 dni ale nie wiem wlasnie czy mam nadal uzywac to po 30 dniach hm zobaczymy jk to bedzie ze skorą smile ale napewno to kupie drugi raz smile skora sie nie przyzwyczaja jak do innych kosmetykow.. no fakt kosztuje to duzo ale ja kupilam to na allegro za 80 zł i mi sie opłacilo smile o to link do tych kosmetykow http://www.murad.pl/produkt,146,blemish_complex_30_day_kit__30_dniowa_kuracja_przeciwtradzikowa.html

jak macie jakies pytania to piszcie na maila iwona171@interia.eu

• Data dodania: 24.01.2010 13:28

Witam wszelkie pytanie dotyczące chorób dermatologi proszę kierować na nowy nr gg 5144424

Lekarz dermatolog---pytania na gadu 12074051

• Data dodania: 11.01.2010 22:29

Witam
      Mam problem a własciwie to mąż ma ..otóz ma 37 lat i na twarzy co jakiś czas pojawiają mu sie krosty. Są to bolace grudy, których nie da się wycisnąc i jak nawet próbuje to bardzo boli. Był wielokrotnie u różnych dermatologów, ale bez efektu. Nawet przyczyna nie jest znana. Krosty sa porozrzucane na całej twrzy raczej są czerwone. atakuja też boki szyji. Pomózcie!!!!

• Data dodania: 27.12.2009 15:17

Witaj, mi bardzo pomógł bratek; piłam herbatkę i brałam tabletki; Polecam

• Data dodania: 26.10.2009 16:00

A ja mam problem bo wyskakują mi krostki na... pupie cry . O higiene dbam a krostki się pojawiają z powodów mi nieznanych, a co najgosze bardzo często pozostawiają po sobie ślady... ;(

Błagam zaradźcie co mam zrobić by te krostki się już nie pojawiały. Może ktoś z Was wie jak mi pomóc?

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?