Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (170) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (541) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Curacne
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Curacne

• Data dodania: 02.05.2012 09:53

Podczas stosowania leku Curacne obligatoryjne jest stosowanie antykoncepcji. Tak krótka miesiączka raczej jest spowodowana rozpoczęciem brania środków antykoncepcyjnych. Zakłada się przez pierwsze 3 m-ce stosowania leków antykoncepcyjnych organizm musi się "przyzwyczaić" do leku.
      P.s. Przy prawidłowo dobranych pigułkach po miesiącu cykl powinien Ci się ustabilizować, jednak jeżeli będziesz odczuwać jakieś dolegliwości radzę Ci zmienić lek.

• Data dodania: 01.05.2012 10:56

Witam mam pytanie odnośnie leku curacne 5mg zaczełam stosować ten lek poodczas okresu i po dwóch dniach moja miesiączka się skończyła.Czy taka reakcje jest normalna?Proszę pomóżcie!Innych efektów ubocznych narazie nie zauważyłam.

• Data dodania: 16.04.2012 09:53

witam, curacne 40mg biorę od października 2011 i cera jest super, a była jednym słowem makabryczna i nic nie pomagało. Skutków ubocznych raczej nie ma, tylko... no właśnie, zaczęła mi się strasznie pocić twarz, najbardziej okolice brwi i nosa, czy ktoś spotkał się z czymś takim?

• Data dodania: 11.04.2012 16:23
      Gość 2012-04-11 16:20:35
      Gość 2012-01-14 22:21:25 Ps.przepraszam za literowki. cheesygrin mam teraz 28 lat.taka moja sugestia,dlaczego wszyscy mają takie wysokie dawki skoro przy 5mg tez są efekty...?

Możesz napisać coś więcej o stosowaniu tej dawki 5 mg. bo włąśnie otzrymałam recepte na ten lek i trafiłam na forum i sama nie wiem co mam myśleć
      Myślicie że warto stosować ten lek??? czy ma on jakiś wpływ na późniejsze zajście w ciążę???
      • Data dodania: 11.04.2012 16:20
      Gość 2012-01-14 22:21:25 Ps.przepraszam za literowki. cheesygrin mam teraz 28 lat.taka moja sugestia,dlaczego wszyscy mają takie wysokie dawki skoro przy 5mg tez są efekty...?

Możesz napisać coś więcej o stosowaniu tej dawki 5 mg. bo włąśnie otzrymałam recepte na ten lek i trafiłam na forum i sama nie wiem co mam myśleć

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?