użytkowników online: 3018

Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (2.9)
      Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (170) Artykuły (22) Porady (27) Społeczność (541) Szukaj  

Forum - Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Izotek, czy ktos stosowal ten proparat?
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Izotek, czy ktos stosowal ten proparat?

• Data dodania: 14.03.2012 14:46

Ja zaczelam brac Izotek w Marcu 2011 roku, od samego poczatku w dawce 60mg (Waze 72 kg przy wzroscie 180cm) i moja kuracja trwala dokladnie 6 miesiecy. Poprawa widoczna byla bardzo szybko, nie obylo sie bez skutkow ubocznych - wiadomo. Z perspektywy czasu uwazam jednak ze warto a przy odpowiednim podejsciu i pielegnacji wszystko da sie przezyc. Wiele osob czyta za duzo i sie "nakreca" dlatego jesli ktos sie zastanawia, nie wie co zrobic albo szuka porad dotyczacych pielegnacji skory w czasie kuracji albo po prostu chce pogadac zapraszam na gg - 3185394. Dodatkowo jestem psychologiem z wyksztalcenia wiec sluze, oczywiscie w miare mozliwosci, pomoca smile Pozdrawiam

• Data dodania: 20.02.2012 22:47

hej. Dopiero od dzisiaj zaczynam kuracje z izotekiem, mam nadzieję, że pomoże. Strasznie obawiam się tego, że trądzik może się nasilić. Czy mieliście podczas kuracji tzw. ''wysyp'' ?

• Data dodania: 20.02.2012 10:41
      glew 2006-09-08 21:29:00 kioto ma rację. Właśnie biorę izotek na trądzik i mam przed sobą ulotkę. Nie mozna zajść w ciąże przez misiąc po zakjończeniu kuracji.

tak jest napisane na ulotce ale farmaceuta powiedział mi, że trzeba poczekać nawe 2 lata, żeby nie ryzykować chorobą dziecka
      • Data dodania: 06.02.2012 12:13

Witam.
      Ja używam Izoteku i jego zamienników od 20.09.2011 do dnia obecnego i jeszcze 1 lub 2 miesiące max (miała być kuracja 6 mcy).
      Generalnie jestem bardzo zadowolony.
      W końcu wyglądam 'jak człowiek'.
      Szybko zniknęły krosty/pryszcze.
      Dawka niezmiennie 30 na rano a wieczorem 20mg.
      Ostatnio pogorszyły mi się wyniki cholesterolu i wątroby, jem dobrze nie jakoś tłusto wiec to kwestia prochów.
      Generalnie nie wolno wogóle, ale inna pani doktor mowiła że troche alkoholu można spożywać.
      Ja tam czasami coś drinknę lub winko do obiadu, tak więc nic się nie dzieje i tragedii nie ma.
      Niestety do sauny nie możńa chodzić, ale odrobię to jak skończę smile no i mam zamiar w końcu oddawać krew smile
      Jedyna wada to szczuplejący portfel, ale warto !!!

• Data dodania: 31.12.2011 16:23

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2012
      Bawimy się w ARKADII na Radzymińskiej w W-wie

Podobne dyskusje

Ankieta

Która z chorób występuje po ukąszeniu przez kleszcza?