Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (1.7)
      Mini strona poświęcona problemowi grzybicy. wymień się doświadczeniami w walce z grzybicą, zadaj pytanie osobom, które mają na jej temat wiedzę.
       O grupie Forum  Wiadomości (13) Artykuły Porady (2) Społeczność (31) Szukaj  

Forum - Grzybica - czy można ja skutecznie leczyć?

Jest problem
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Jest problem

• Data dodania: 31.10.2011 20:49

Używałam większości preparatów, o których piszecie i niestety nie uporałam się z grzybicą.
      Od września używam lakieru i kremu Oliprox(dostępne w aptece bez recepty). Krem wmasowuję w całe stopy, palce, nawet między palcami a lakier nakładam na paznokcie. Już po kilku aplikacjach zauważyłam poprawę- po pierwsze mniej swędzi ale też paznokcie wracają do normalnego wyglądu. Piszę to tu bo jestem bardzo szczęśliwa, że może znów będę zdrowa i bez wstydu pójdę na basen, siłownię... Jestem ciekawa jak dalej kuracja bo produkty są wydajne,mimo małych opakowań sporo mi zostało- na prawdę godne uwagi i pachną biggrin

• Data dodania: 22.07.2011 19:59

Zgadzam się z przedmówcą smile

Gorąco polecam loceryl !!!

• Data dodania: 22.07.2011 19:52

Witam moja kuzynka ma grzybice i stosuje loceryl, jest coraz lepiej. Polecam i wam.

• Data dodania: 22.07.2011 10:22

polecam stosować ocet jabłkowy zewnętrznie i wewnętrznie.wpiszczie w google,,ocet jabłkowy na grzybicę" oraz kit pszczeli,masc propolisowa.wielu ludziom to pomogło.Warto spróbować..

• Data dodania: 22.07.2011 10:13

polecam stosować ocet jabłkowy zewnętrznie i wewnętrznie.wpiszczie w google,,ocet jabłkowy na grzybicę" oraz kit pszczeli,masc propolisowa.wielu ludziom to pomogło.Warto spróbować..

Podobne dyskusje

Ankieta

Różyczka - to choroba o jakiej etiologii?