użytkowników online: 3018

Filmy i seriale

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (0.0)
      O wszystkich filmach i serialach, które lubicie. Dr House, Chirurdzy, Ostry dyżur, MASH, ER ... Czyli medycyna na szklanym ekranie
       O grupie Forum  Wiadomości (12) Artykuły (11) Społeczność (23) Szukaj  

Forum - Filmy i seriale

Grey's Anatomy/ Chirurdzy
      smilefrownbiggrinwinkeekcoolconfusedrazzmadarrowexclaimevilcrycheesygrin
      Nie chcesz wpisywać KODU? Nie chcesz być anonimowy?
      Zaloguj się lub stwórz konto w serwisie.

Ostatnie posty w wątku: Grey's Anatomy/ Chirurdzy

• Data dodania: 19.09.2011 11:48
      e-grzybica_biz_pl 2011-06-01 20:20:53 House z kazdym nastepnym sezonem stawał sie nudniejszy, ciagle mniej wiecej ten sam wątek, jakaś choroba i szukaja rozwwiązania. Napewno Chirurdzy dla mnie są ciekawszym rozwiazaniem wink

2 ostatnie serie Housa byly dla mnie najlepsze, choroby byly jakby dodatkiem, tlem do calej akcji rozgrywajacej sie miedzy glownymi postaciami.
      • Data dodania: 19.09.2011 11:36

Juz niedlugo rozpoczecie nowego sezonu. Jak myslicie, jak rozwiaza sie poszczegolne watki??

• Data dodania: 05.09.2011 12:49

Ja oglądam w necie.. To jest najlepszy sposób.. bo niestety codziennie nie miałam możliwości oglądać w TV... a teraz nadrabiam wszystkie odcinki..

• Data dodania: 04.08.2011 13:31

Chirurdzy podobnie jak Ostry Dyżur wpadł mi w oko smile Oglądałam do końca z pełnym skupieniem smile

• Data dodania: 01.06.2011 20:20

House z kazdym nastepnym sezonem stawał sie nudniejszy, ciagle mniej wiecej ten sam wątek, jakaś choroba i szukaja rozwwiązania. Napewno Chirurdzy dla mnie są ciekawszym rozwiazaniem wink

Pozdrawiam, e-grzybica_biz_pl .

Podobne dyskusje

Ankieta

Czerniak to?